به گزارش پایگاه خبری اندیشه تازه ؛سلمان قاسمی افزود: مراکز نمایشگاهی به عنوان مرکز گردهمایی دانش، فناوری، سرمایه و صنعت می تواند منجر به شکل گیری هسته های مدرن برای رشد اقتصادی و صنعتی باشد.
وی تصریح کرد: گیلان به عنوان سرزمینی با شرایط ویژه در کشور، پتانسیل رشد بسیار زیادی دارد که امیدواریم با سیاست گذاری های مناسب در حوزه نمایشگاهی شاهد رشد روزافزون اقتصادی متناسب با پتانسیل استان باشیم.
قاسمی افزود: در سال گذشته 30 عنوان نمایشگاه عمومی و تخصصی از جمله در حوزه های کشاورزی، خدمات شهری، پزشکی، صنعت خودرو، صنایع چوبی، صنعت ساختمان، حوزه خدمات کسب و کار و غیره در نمایشگاه بین المللی گیلان برگزار گردید که مورد استقبال خوب مشارکت کنندگان و شهروندان محترم قرار گرفت.
وی همچنین گفت: صنعت نمایشگاهی، پیشران اقتصاد و تجارت هر کشوری محسوب می شود و جایگاه اقتصادی کشورهای پیشرفته از همین طریق تقویت شده است.
قاسمی در ادامه گفت: قطعا این ظرفیت ها و این خدمات در حوزه نمایشگاهی، با اطلاع رسانی مناسب و آگاه سازی اقشار مختلف مردم در خصوص پیشرفت ها و دستاوردهای صورت گرفته در حوزه های مختلف تاثیر گذار تر خواهد بود.
مدیر عامل شرکت نمایشگاههای بین المللی گیلان در پایان ضمن تقدیر و تشکر از همه ادارات، مجریان، مشارکت کنندگان، اصحاب رسانه و همکارانی که در برگزاری نمایشگاه ها مساعدت و یاری می نمایند، ابراز امیدواری نمود در سال ۱۴۰۲شاهد ارتقای روز افزون صنعت نمایشگاهی در کشور و به ویژه در استان گیلان باشیم.
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه