حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. 2 جماد ثاني 1446 Tuesday, 3 December , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 2922 تعداد نوشته های امروز : 2 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 3×
مراجعه به مراکز مشاوره و روانشناس باید در بین مردم نهادینه شود / لزوم حمایت معنوی مسوولین از فارغ التحصیلان و نخبگان استان گیلان
۰۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۰
شناسه : 15765
9
غزل السادات پور نسایی عضو هیات علمی دانشگاه : دکتر غزل السادات پور نسایی روانشناس و عضو هیات علمی دانشگاه گفت : مراجعه به مراکز مشاوره و روانشناس باید در بین مردم فرهنگ سازی شود .
ارسال توسط :
پ
پ

به گزارش پایگاه خبری اندیشه تازه ، دکتر غزل السادات پور نسایی در گفتگویی با خبرنگار ما در ابتدای گفتگو ضمن اشاره به تحصیلات و سوابق خود اظهار داشت :،مدرک تحصیلی بنده فوق دکترای روانشناسی تربیتی است و چند سال مدیر مرکز مشاوره رشد در انزلی بودم و در حال حاضر عضو هیات علمی دانشگاه غیر انتفاعی الرحمان رامسر هستم و به عنوان درمانگر نیز مشغول فعالیت می باشم.


وی ادامه داد : از سال 85 لغایت 87 همزمان با تحصیل در دوره کارشناسی ارشد در کلینیک مددکاری در انزلی مشغول به فعالیت بودم ، پس از سال 88 دفتر مشاوره خود را تاسیس نمودم و تا سال 1402 در دفتر مشاوره فعالیت کردم و همزمان به عنوان مدرس بهزیستی در سطح گیلان نیز فعالیت های داشته ام. در جهاد دانشگاهی انزلی ، دانشگاه غیر انتفاعی انوار العلوم و دانشگاه آزاد همزمان تدریس کرده ام.
پورنسایی با اشاره به فعالیت های خود به عنوان استاد راهنما و مدعو در دانشگاه رامسر و دانشگاه آزاد تنکابن گفت : در حال حاضر در طرح های پژوهشی که از سوی دانشگاه طبق تفاهم نامه هایی با ارگان ها و سازمان ها ارایه می شود ، همکاری می نمایم .
این استاد دانشگاه در خصوص مشکلات جذب اساتید و اعضای هیات علمی در دانشگاههای گیلان اظهار داشت : متاسفانه بنده با داشتن رزومه مطلوب نتوانستم در شهر و استان خودم به عنوان عضو هیات علمی دانشگاه جذب شوم و در شهر رامسر مشغول به فعالیت هستم اما همیشه این گله مندی را از مسوولین و متولیان شهر انزلی و استان گیلان دارم که چرا با وجود نیروهای تحصیل کرده و نخبه بومی در این استان از ظرفیت افراد غیر بومی و بعضا با سطح علمی و دانش پایین تر استفاده می شود و افراد تحصیل کرده همین شهر و استان باید برای کار و ادامه فعالیت های خود جذب استانهای دیگر شوند ؟
پور نسایی با اشاره به مشکلات جامعه اظهار داشت : با توجه به معضلاتی که در جامعه و کشور ما وجود دارد ، فشار و بار زیادی بر روی مردم و خانواده ها وجود دارد و افسردگی و اضطراب به میزان زیادی در بین افراد مشاهده می شود که این امرمراجعه به روانشناس و مشاور را ضروری می نماید .
وی با اعلام این خبر که خدمات روانشناسی و مشاوره تحت پوشش بیمه قرار گرفته است ، گفت : این اتفاق بسیار خوبی است که در این حوزه رخ داده و خدمات روانشناسی به مانند خدمات درمانی پزشکان تحت پوشش بیمه قرار می گیرد .
پورنسایی ادامه داد : توصیه من به افراد این است که اجازه ندهند که افسردگی و اضطراب در آنها به مرور زمان تبدیل به یک دمل جرکی شود ، به محض اینکه اشخاص نشانه ها را در خود دیدند ، تحمل و تاب آوری خود را امتحان نکنند بلکه از فرد کاربلدی در این خصوص کمک بگیرند . آن دسته از افرادی که تحت پوشش بیمه و یا بهزیستی نیستند می توانند با شماره های 1480 و 123 بهزیستی به طور رایگان از خدمات مشاوره و اورژانس اجتماعی بهره مند شوند.
وی افزود : نشانه های افسردگی و اضطراب باید توسط خود فرد در ابتدا مشخص باشد . در برخی مواقع افراد خستگی را با افسردگی اشتباه می گیرند و بالعکس . ممکن است این موارد نشانه و آلارمی باشد که فرد در معرض افسردگی قرار دارد . هر چقدر در شروع یک اختلال قرار داشته باشیم برطرف شدن آن و طی شدن پروسه درمان راحتتر خواهد بود و نیاز به دارو درمانی نیز نخواهد داشت . اما در موارد شدیدتر نیاز به دارو خواهد بود.
وی با بیان اینکه مراجعه به مشاور و روانشناس نیازمند فرهنگ سازی است ، گفت : باید آن تفکرات سنتی از ذهن مردم پاک شود و نیاز به مشاور و روانشناس توسط رسانه ها فرهنگ سازی گردد. وی نشانه های یک بیماری در فرد در ابتدای امر به وجود می آید به تبع با هزینه ی کمتری می تواند آن را درمان کند اما اگر این بیماری در بدن گسترش یابد هزینه های درمان فراتر خواهد رفت . در زمینه بیماریهای روحی و ذهنی نیز همین موضوع صدق می کند .
پور نسایی در ادامه با اشاره به لزوم حمایت مسوولین انزلی از افراد کاربلد و متخصص عنوان کرد : درخواست من از مسوولین شهرم انزلی این است که افرادی که سالها فعالیت کرده و کوله باری از دانش و تجربه را دارند به راحتی برای خدمت در این شهر از دست ندهند . مساله حمایت معنوی از نخبگان ، دانش آموختگان و اشخاص کاربلد است . وقتی حمایتی صورت نمی گیرد احساس تردشدگی به اشخاص دست می دهد و این ذهنیت ایجاد می شود که در شهر خود غریب هستند و به شهری می روند که با آغوش باز از آنها و توانمندی هایشان استقبال می کنند . انتظار همه ما از زادگاه و محل آباء و اجدادی مان است که ما را برای خدمت در همان شهر بپذیرند .

وی خاطر نشان کرد : حمایت ها نباید از نوع شعاری و صرفا حرف باشد . یک مسوول باید فرد توانمند و نخبه را به سازمانهایی که نیاز به خدمات و تخصص او دارند معرفی نماید و ما انتظار کار خلاف قانون از یک مسوول نداریم بلکه با توجه به رزومه فرد و شرکت او در آزمون و مصاحبه و کسب امتیازات لازم آن چیزی را که انتظار می رود و روند و روال است انجام دهند .
وی در پایان گفت : از خانواده خودم که همواره مشفق و یاریگر من برای ادامه تحصیل و فرا گرفتن علم بودن تشکر و قدردانی می کنم ، از پدرم که اکنون در قید حیات نیستند از مادر و برادر عزیزم قدردانی می کنم و امیدوارم که مسوولین شهر انزلی نسبت به افراد تحصیلکرده ، نخبگان ، اشخاص توانمند و کاربلد این شهر کم لطفی نداشته باشند .

انتهای پیام/

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.