حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. 23 جماد أول 1446 Sunday, 24 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 2897 تعداد نوشته های امروز : 5 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 2×
کمک به اقتصاد خانواده با ایجاد شغل و حرفه توسط بانوان روستایی
۱۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۱
شناسه : 17081
9
بانوی کارآفرین گیلانی گفت : زنان روستایی با تکیه بر استعدادها و توانمندی های خود می توانند در درآمد به خودکفایی برسند و به اقتصاد خانواده نیز کمک نمایند.
ارسال توسط :
پ
پ

به گزارش پایگاه خبری اندیشه تازه ؛ بانوی کارآفرین روستایی در گفتگویی با خبرنگار ما به تشریح فعالیت های خود پرداخت که در ادامه این گفتگو را می خوانید :

۱.لطفا خودتان را معرفی کنید ،ساکن کدام منطقه هستید؟
زینب پور عاشوری هستم مدیر صندوق خرد اعتبارات پیربازار و کارآفرین در خصوص سبری های خشک ارگانیک فعالیت می کنم و چند سال هم در خصوص تولید کمپوست فعالیت میکردم.

۲.کمی در خصوص فعالیت هایتان توضیح دهید.
از سال ۱۳۷۱ لغایت ۱۳۹۵رابط خانه بهداشت پیربازار بودم .پس از مدتی از جانب یک بانوی فعال در حوزه محیط زیست به جلسات و فعالیت های محیط زیستی دعوت شدم و از آنجایی که به این حوزه همیشه علاقه مند بودم بعنوان همیار بااین سازمان مردم نهاد که حافظ محیط زیست هستند شروع به همکاری کردم و بعداز مدتی به آرزویم جامه عمل پوشانده و کارآفرین شدم و آموزشهایی در خصوص تفکیک زباله از مبدا ،سبک زندگی و کسب و کار در همین سازمان مردم نهاد انجام شد و توانستم با تکیه بر آن آموزش‌ها مسیر و سبک زندگی خود را تغییر دهم و به تولید محصولات ارگانیک روی آوردم و امروز بعنوان یک کارآفرین در کنار گیلانی های عزیزباشم .

۳.در خصوص مدیریت زباله درمنزل نقش بانوان را چگونه می‌بینید ؟

در این خصوص لازم است بگویم معمولا مدیریت و برنامه ریزی امور منزل با زنان است و به همین دلیل خانم ها به راحتی می توانند از همان آشپزخانه و سفره تفکیک زباله را انجام دهند و زباله های تر و خشک را از هم جدا کنند و اصلا کار سختی نیست و تاکید من به همه خانم ها این است که تفکیک زباله از مبداء را که زمان چندانی نیز از آنها نمی گیرد حتما انجام دهند.

۴.در حال حاضر بجز تولید کمپوست به چه فعالیتی مشغول هستید؟
با توجه به آموزش‌هایی که گذراندم اکنون تولید کننده انواع سبزی های معطر و خشک کاملا ارگانیک هستم . دستگاه خشک کن صنعتی خریداری کردم و با دستگاه خشک کن صنعتی سبزی هایی را که بدون سم وکودهای شیمیایی تولید شده اند ،خشک و بسته بندی می کنیم و در این بخش بانوان روستایی فعالیت دارند و محصولات را عرضه می نماییم.

۵.کلام آخر شما …

این امر را یادآور می شوم که بیشتر زنان دارای توانمندی هایی هستند که با یادگیری و آموزش می توانند از این پتانسیل ها و توانمندی ها در جهت ایجاد شغل و حرفه و کسب یک درآمد و کمک به اقتصاد خانواده از آن بهره ببرند.

تشکر میکنم از زنان پرتلاشی که در این میسر همواره همراه و مشوق من بودند ، چگونگی شرکت در سمینارها و به من طرز استفاده از شبکه های مختلف اجتماعی در جهت پیشرفت و توسعه فروش محصولاتم را آموزش دادند.همیشه علاقمند بودم که به عنوان یک بانو در اجتماع نیز حضور داشته باشم ،اگر چه که یک خانم خانه دار وظایف روزمره ای دارد که آن نیز در جای خود بسیار حائز اهمیت است اما من علاقمند بودم که در کنار وظایف خانه داری پا به عرصه اجتماع و انجام شغل و حرفه ای بگذارم و از این جهت از کسانی که بنده را در این مسیر کمک کردند ،قدردانی می کنم.از زحمات خانم ها مهوش قربان نژاد،شیرین پارسی ،خانم اصغری ،تهمینه شمشادی شاعر گرانقدر وشیما غلامی قدردانی می کنم .

گفتگو : نوشین میربلوک

 

انتهای پیام /

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.