حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. 3 ذو القعدة 1446 Wednesday, 30 April , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 3241 تعداد نوشته های امروز : 3 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 3×
ولنگاری‌های‌‌ ادبی فضا‌ی مجازی مدیریت‌شود
۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۹
شناسه : 23900
0
سرپرست کانون استان گیلان : سرپرست اداره‌کل کانون پرورش فکری استان گیلان با تاکید بر اهمیت فعالیت‌های ادبی این نهاد فرهنگی گفت: در عصر سیطره فضا‌ی مجازی و شبکه‌های اجتماعی، نگاه ویژه به این حوزه و مدیریت «ولنگاری‌های ادبی» از اهمیت ویژه‌ای برخوردار‌است.
ارسال توسط :
پ
پ

به گزارش پایگاه خبری اندیشه تازه ؛ سجاد‌کوچک‌نژاد این سخنان را در نشست فصلی کارشناسان، مربیان و رابطان ادبی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اظهار‌داشت و با مهم توصیف‌کردن نقش مربیان در هدایت آیندسازان و جهت‌دهی به ساختار واژگانی و نوشتاری مخاطبان‌ تاکید‌کرد: لازم‌است برای تحقق این مهم، ضمن تغییر نگرش‌ها نسبت به حوزه ادبیات، از تمامی ظرفیت‌های موجود به بهترین شکل ممکن استفاده‌شود.

سرپرست کانون استان گیلان در تبیین این سخنان به ناکافی‌بودن نظارت والدین بر حضور کودکان و نوجوانان در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی و دسترسی‌گسترده فرزندان به منابع مختلف اشاره و با بیان‌این‌که نقش‌آفرینی کارشناسان و مربیان مرکز آفرینش‌های ادبی کانون در آشناسازی هرچه بیش‌تر آینده‌سازان با زیرساخت‌های فرهنگی و ادبی ایران اسلامی نقش سازنده دارد، تصریح‌کرد: افزایش تعامل و هم‌گرایی نیز در نیل به این مهم اثر‌بخش و تاثیر‌گذار‌است.

او برهمین‌اساس، استفاده بهینه از ظرفیت‌های دیگر مربیان علاقه‌مند به فعالیت‌های ادبی را لازمه تربیت نسلی آگاه دانست و با خاطر‌نشان‌کردن موفقیت و بالندگی اعضای سال‌های گذشته و ارشد مراکز فرهنگی هنری کانون گفت: لازم است با پرورش نسل نوجوان و شکل‌دهی به نسلی نو، برای تکثیر اعضای موفق مرکز آفرینش‌های ادبی کانون تلاش‌کنیم.

بهره‌گیری از دانش صاحبان قلم و اندیشه برای به‌روز‌رسانی آگاهی‌های ادبی مربیان و پیوند افزون‌تر بچه‌ها با مفاخر ادبی و توان‌مند‌سازی نوقلمان کانون پرورش فکری استان گیلان، ازدیگر موضوع‌هایی بود که مورد توجه کوچکی‌نژاد قرارداست و وی با مهم ارزیابی‌کردن احیای زبان مادری و اشعار بومی-‌محلی تصریح‌کرد: استفاده از ظرفیت‌های اساتید برجسته می‌تواند در مانوس‌سازی مخاطبان با گنجینه‌های سرزمین مادری موثر‌باشد.

او هم‌چنین، تاکیدی ویژه بر تشکیل بانک اطلاعاتی اعضای موفق و آثار برگزیده داشت و با تبیین این موضوع که غنی‌سازی این گنجینه‌ها و برپایی نمایشگاهی متشکل از این آثار، بستری برای آشناسازی مخاطبان کانون با پیشینه این مجموعه فرهنگی و تشویق علاقه‌مندان به خلاقیت‌ورزی فراهم‌می‌کند توجه به این مهم را خواستارشد.

وی دراین میان از کتاب به‌عنوان پایه و اساس فعالیت‌های کانون نام‌ برد و با اشاره به پیوند ناگسستنی فعالیت‌های ادبی با کتاب و کتاب‌خوانی افزود: لازم است با بهره‌گیری از ظرفیت‌های یار مهربان و طرح‌ریزی برنامه‌های خلاقانه چون باشگاه‌های کشوری «سیمرغ» و «قاف» برای توان‌مند‌سازی هرچه‌بیش‌تر علاقه‌مندان به نگارش و سُرایش و برنامه‌ریزی‌داشته‌باشیم.

ادامه‌بخش این نشست که صبح روز سه‌شنبه، 10 اردیبهشت 1404 و به میزبانی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گیلان در رشت برگزار‌شد، صحبت‌های اکرم‌السادات حسینی، کارشناس مسوول فرهنگی، جعفر مجیدی، مسوول حراست و طاهره نژاد‌غلامی، کارشناس واحد‌آفرینش‌های ادبی کانون استان در ارتباط با برنامه‌های پیش‌رو بود و در همین‌حال حاضران ضمن بیان دیدگاه‌ها و نقطه‌نظرات، به خوانش آثار خود و اعضای کارگاه‌های ادبی این مجموعه پرداختند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.