به گزارش پایگاه خبری اندیشه تازه و به نقل از روابط عمومی بانک قرض الحسنه مهر ایران – استان گیلان؛ در دیدار مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران با نماینده ولی فقیه در گیلان، آیت الله رسول فلاحتی با تأکید بر اهمیت نظر علما و بزرگان حوزه علمیه در هدایت نظام بانکی اسلامی، اظهار داشت: موفقیت بانک قرضالحسنه مهر ایران در جلب تأیید و همراهی بزرگان حوزه علمیه قم، یک نقطه قوت برای این بانک محسوب میشود.
آیتالله «رسول فلاحتی» نماینده ولیفقیه در استان گیلان، نماینده مردم این استان در مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه رشت در دیدار با دکتر «غلامرضا فتحعلی» مدیرعامل بانک قرضالحسنه مهر ایران، با قدردانی از عملکرد این بانک در حمایت از اقشار نیازمند، اظهار داشت: تقویت نظام بانکی اسلامی و لزوم حرکت بانکها در مسیر تحقق اقتصاد اسلامی و حمایت از تولید ملی امری ضروری است.
وی با بیان اینکه اقتصاد اسلامی دارای تنوع گستردهای از معاملات مشروع است، اظهار داشت: این معاملات چارچوبهای مشخصی دارند که رعایت آنها ضامن سلامت بازار و اقتصاد کشور است.
آیتالله فلاحتی با تأکید بر اهمیت نظر علما و بزرگان حوزه علمیه در هدایت نظام بانکی اسلامی، اظهار داشت: موفقیت بانک قرضالحسنه مهر ایران در جلب تأیید و همراهی بزرگان حوزه علمیه قم، یک نقطه قوت برای این بانک محسوب میشود.
وی همکاری میان نظام بانکی و حوزه علمیه را عامل مؤثر در تطبیق عملکرد بانکها با اصول شرع و پاسخگویی به نیازهای واقعی مردم دانست و افزود: این تعامل باید تقویت شود تا بانکداری اسلامی از سطح شعار به مرحله عمل برسد.
نماینده ولی فقیه در استان گیلان با تأکید بر اینکه وظیفه اصلی بانکها، حمایت از تولید و کمک به رونق اشتغال است، تصریح کرد: همه نهادهای اقتصادی باید در خدمت تولید و اشتغال قرار گیرند، چرا که تولید به عنوان محور اصلی اقتصاد کشور، باید جایگاه واقعی خود را بازیابد.
وی با اشاره به ظرفیتهای انسانی جوان در کشور تأکید کرد: با توجه به سرمایه انسانی عظیم در کشور، ایجاد فضای مناسب برای حفظ این جوانان و بهرهگیری از توانمندیهای آنها، ضرورتی انکارناپذیر است.
وی ضمن تمجید از عملکرد بانک قرضالحسنه مهر ایران در اعطای وامهای قرضالحسنه به طلاب، دانشجویان و اقشار کمدرآمد، گفت: این اقدامات میتواند الگویی مؤثر برای سایر بانکها در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی و اسلامی باشد.
نماینده ولی فقیه در استان گیلان در پایان با اشاره به شرایط حساس اقتصادی کشور، تصریح کرد: بیتردید، تحقق اهداف تمدن اسلامی نیازمند وحدت، همدلی و نظارت مستمر بر عملکرد بخشهای اقتصادی کشور است.
بانک قرضالحسنه مهر ایران الگوی بانکداری شرعی در نظام بانکی کشور است
در ادامه این دیدار، دکتر «غلامرضا فتحعلی» مدیرعامل بانک قرضالحسنه مهر ایران با اشاره به رعایت دقیق موازین شرعی و فقهی در عملیات بانکی، اظهار داشت: این بانک با تشکیل کمیته فقهی متشکل از استادان برجسته حوزه علمیه، از جمله شاگردان مرحوم حجتالاسلام «عباس موسویان» همه محصولات و قراردادهای خود را با احکام اسلامی تطبیق داده است.
مدیرعامل بانک قرضالحسنه مهر ایران با بیان اینکه این بانک در حال حاضر به بیش از ۲۰ میلیون نفر خدمترسانی میکند، گفت: نخستین بانک قرضالحسنه کشور به مانند ۱۷ سال گذشته تلاش دارد منابع مردمی خود را در خدمت اقشار مختلف جامعه قرار دهد در این راستا سال گذشته بانک بیش از ۴.۷ میلیون فقره وام به ارزشی بالغ بر ۳۵۶ همت در کشور پرداخت کرد.
فتحعلی اضافه کرد: بانک قرضالحسنه مهر ایران صرفاً کارمزدی متناسب با هزینههای واقعی عملیات بانکی دریافت کرده و هیچ وجه اضافی از مشتریان مطالبه نمیکند این شفافیت باعث شده اعتماد عمومی، بهویژه در میان اقشار کمدرآمد و صاحبان کسبوکارهای خرد، نسبت به این بانک افزایش یابد.
وی همچنین به نقش بانک در انجام مسئولیتهای اجتماعی اشاره کرد و گفت: سال گذشته بیش از ۷۴ میلیارد تومان از منابع بانک صرف حمایت از فعالیتهای فرهنگی، آموزشی، بهداشتی و مذهبی در راستای عمل به مسئولیتهای اجتماعی صورت گرفته است.
مدیرعامل بانک قرضالحسنه مهر ایران در ادامه، از اجرای برنامه جامع راهبردی سه ساله برای گسترش فعالیتهای بانک خبر داد و گفت: در راستای گسترش فرهنگ قرضالحسنه در کشور همچنین ارتقا جایگاه بانک در نظام بانکی، برنامه جامع راهبردی در افق ۳ ساله تا ۱۴۰۶ در بانک اجرا میشود.
فتحعلی با بیان اینکه بانک قرضالحسنه مهر ایران با تعامل مستمر با علما و مراجع حوزه علمیه قم، اندیشکده قرضالحسنه را تأسیس کرده، افزود: این اندیشکده با بهرهگیری از ظرفیتهای علمی حوزه، به تدوین مبانی نظری و فقهی محصولات بانکی و پاسخ به نیازهای روز مردم میپردازد.
مدیرعامل بانک قرضالحسنه مهر ایران ارتباط بانک با حوزه علمیه قم را یکی از نقاط قوت بانک برای نهادینهسازی بانکداری اسلامی و تحقق اهداف انقلاب اسلامی عنوان کرد و اظهار داشت: هیأت مؤسس اندیشکده قرضالحسنه در قم با پشتیبانی حوزه علمیه، مجموعهای از ظرفیتهای علمی را در اختیار بانک قرضالحسنه مهر ایران قرار دادهاند که نتایج اثربخش آن در آینده بیش از پیش نمایان خواهد شد.
وی از برنامهریزی بانک برای دریافت مجوزهای بینالمللی، بهویژه در مناطق آسیای شرقی خبر داد و گفت: در همین راستا، راهاندازی یک مدرسه تخصصی در حوزه قرضالحسنه و فقه بانکی نیز در دستور کار قرار دارد.
استاندار گیلان : بانک قرضالحسنه مهر ایران الگوی پیوندِ خدمات بانکی با رویکرد اجتماعی است
دکتر «هادی حقشناس» استاندار گیلان، در دیدار با دکتر «غلامرضا فتحعلی» مدیرعامل بانک قرضالحسنه مهر ایران، ضمن قدردانی از اقدامات این بانک در زمینه ارائه تسهیلات قرضالحسنه و مشارکت در طرحهای عامالمنفعه، اظهار داشت: این بانک در طول سالهای گذشته نشان داده که میتوان خدمات بانکی و مالی را با رویکردی اجتماعی پیوند زد و الگویی مؤثر برای سایر بانکها ارائه داد.
وی با اشاره به شرایط اقتصادی کشور و ضرورت همافزایی نهادهای مالی برای کاهش آسیبهای اجتماعی افزود: نقش بانکها در توسعه عدالت اجتماعی و حمایت از خانوادههای کمدرآمد، نقشی انکارناپذیر است و باید بستر مناسبی برای مشارکت فعالتر آنها در امور خیریه، اشتغالزایی و توانمندسازی اقشار آسیبپذیر فراهم شود.
استاندار گیلان همچنین با اشاره به تجربه موفق بانک قرضالحسنه مهر ایران در زمینه پرداخت تسهیلات قرضالحسنه و فعالیتهای خیرخواهانه، تصریح کرد: این تجربه میتواند بهعنوان الگویی کارآمد در میان سایر بانکها ترویج یابد.
بانک قرضالحسنه مهر ایران در حوزه بانکداری دیجیتال سرآمد است
در ادامه این دیدار، دکتر «غلامرضا فتحعلی» مدیرعامل بانک قرضالحسنه مهر ایران با ارائه گزارشی از عملکرد بانک، اظهار داشت: این بانک با استقبال گسترده مردم و تمرکز بر حمایت از اقشار مختلف جامعه، توانسته نقش مؤثری در توانمندسازی اقتصادی ایفا کند.
فتحعلی با تأکید بر توجه ویژه بانک به تسهیلات حمایتی، خاطرنشان کرد: در استان گیلان امسال حدود ۱۸۰ میلیارد تومان تسهیلات در حوزههای ازدواج، فرزندآوری، اشتغال و مشاغل خرد پرداخت شده است.
وی با اشاره به رویکرد بانک در توسعه خدمات دیجیتال تصریح کرد: بانک قرضالحسنه مهر ایران در حوزه بانکداری دیجیتال سرآمد است؛ با این وجود در سال جاری نیز سه خط جدید خدمت، طراحی و عملیاتی شده تا خدمات بانکی بهصورت غیرحضوری و ۲۴ ساعته در اختیار مردم قرار گیرد.
مدیرعامل بانک قرضالحسنه مهر ایران همچنین از آغاز اجرای برنامه جامع راهبردی بافق سه ساله در بانک خبر داد و افزود: بانک در تلاش است با ورود به حوزههایی نظیر همکاری با تولیدکنندگان لوازم خانگی و طراحی پروژههایی مشابه بازارگاه دیجیتال، علاوه بر تسهیل فروش محصولات، امکان حذف سقف تسهیلات را نیز فراهم آورد تا مشتریان و تولیدکنندگان به شکل گستردهتری از خدمات بانک بهرهمند شوند.
ساختمان جدید شعبه معلم بانک در رشت افتتاح شد
با حضور دکتر «غلامرضا فتحعلی» مدیرعامل و جمعی از مدیران بانک و مسئولان استانی، شعبه معلم بانک قرضالحسنه مهر ایران در رشت افتتاح شد.
مدیرعامل بانک قرضالحسنه مهر ایران در این مراسم با تأکید بر ضرورت توسعه بانکداری نوین، گفت: خدمترسانی صادقانه به مردم، علاوه بر جلب رضایت عمومی، سرمایهای برای اعتماد اجتماعی است و باید در تمام شعب بهعنوان یک اصل محوری مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به اهمیت ارتقای خدمات بانکی متناسب با نیازهای روز، توسعه زیرساختهای بانکداری دیجیتال را یکی از اولویتهای بانک قرضالحسنه مهر ایران عنوان کرد و افزود: این بانک گام بلندی در مسیر دیجیتالسازی خدمات قرضالحسنه برداشته است.
فتحعلی با اشاره به طرح تأسیس مدرسهای با الهام از مکتب شهید صدر، گفت: هدف بانک تربیت نسلی از روحانیون و اندیشمندان آشنا با مفاهیم فقه معاصر است تا بتوانند نظریههای فقهی را به ابزارهای عملیاتی تبدیل کنند و در مسیر تحقق عدالت مالی مبتنی بر قرضالحسنه گام بردارند.
مدیرعامل بانک قرضالحسنه مهر ایران اضافه کرد: بانک تلاش دارد به الگویی ملی و بینالمللی در توسعه عدالت مالی اسلامی تبدیل شود و نقش فعالی در تراز انقلاب اسلامی و نظام بانکی ایفا کند.
گفتنی است، در پایان این مراسم از خانواده شهید مدافع حرم «بابک نوری هریس» تجلیل شد.
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه