به گزارش پایگاه خبری انذیشه روز ؛ در دیدار با جمعی از اقشار مردم این محله از رشت متوجه شده ام فشار اقتصادی، بهداشتی و مسائلی از نظر شیوع اعتیاد و توزیع مواد مخدر به وضوح در این منطقه محروم نمایان است.
اقداماتی برای برطرف شدن آنها انجام شده و هم اینک نیز در این محله که از لحاظ تراکم جمعیتی یکی از پرجمعیت ترین محلات رشت محسوب می شود، در دست اجراست و تا کنون پنج مسجد در این محله دایر شده که نوجوانان و جوانان زیادی را هم جذب کرده است که با همه این اوصاف مردم این محله درددل های فراوانی و تقاضاهای بحقی از مدیران شهری دارند.
با حضور گروه های جهادی و همراهی هیات امنای مساجد تا حدی برخی مشکلات حل شده اما ریشه کنی آنها نیازمند عزمی گسترده دارد.
سلیمانداراب مانند دیگر از محلات حاشیه ای شهر رشت و مشابه با مشکلات مختلف از جمله فضاهای آموزشی و ورزشی مواجه است و دختران و پسران باید راه طولانی را طی کنند تا به مدرسه بروند که این امر نیز بار مالی سنگینی را بر روی دوش خانواده های بی بضاعت و کم درآمد این منطقه تحمیل می کند.
باید با کمک همه مسئولان و همراهی اصحاب رسانه به مشکلات و معضلات این منطقه توجه ویژه ای شود تا شاید اندکی از بار مسائل مردم این مناطق محروم و حاشیه ای کاسته شود.
پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و در حدود چهار دهه دو موضوع در این منطقه “سلیمانداراب” رسانه ای شده و خوشبختانه به هر دو معضل رسیدگی شد که یکی از آنها فاضلاب شهری و دیگری نیز بهسازی محله ها بود.
البته سایر مشکلات، معضلات و ناهنجاری ها در این منطقه همچنان پابرجاست که امیدواریم برطرف شود.
این در حالی است که ادارات و نهادها بودجه های فرهنگی و اجتماعی مناسبی دارند اما مشخص نیست که این بودجه ها در چه جاها و به چه منظوری هزینه و صرف می شود و با همین بودجه های فرهنگی و اجتماعی ادارات و نهادها، می توان اکثر معضلات این مناطق را برطرف کرد.
محله ولکس رشت
همراهی با مردمان نجیب محله ولکس رشت بنده رو به این نتیجه رساند که مشکلات فراوانی در این منطقه وجود دارد که بنده با کارگروه ام در این رابطه حدود ۱۲ محور کاری را شناسایی و پیش بینی کرده ایم و امیدواریم مسئولان در همه حوزه ها ورود کنند.
از سوی دیگر باید چشم اندازی برای رفع این معضلات در این محلات داشته باشیم و برای کاستن از حجم آنها برنامه های مدونی را به صورت کوتاه و میان و بلندمدت با تاریخ انجام کار داشته باشیم که به عنوان مثال طی شش ماه و یا یک سال چه معضلاتی را می توان برطرف کرد.
بر این اساس به دوستان سفارش کرده ام باید با دقت به بررسی مشکلات زیر ساختی این منطقه نگاه کرد چرا که در آینده خواهیم توانست با تکیه به این بازدیدها روند رو رشد از بین بردن مشکلات رو به اطلاع مردم محله برسانیم این امر نشان می دهد که مسئولان مربوطه در خصوص هر معضلی تا چه حد توانسته اند در کار خود موفق بوده و مشکلات را برطرف کنند که به طور حتم با این شیوه مسائل محلات محروم به ویژه منطقه ولکس نیز کاهش می یابد.
البته در این امر و برای سهولت کار باید جلسه ای را با حضور نمایندگان استانی و ریش سفیدان محلات با مسئولان برگزار کنیم تا همه با مشکلات این محلات بیشتر آشنا شوند و در جریان امور روند کاهش مشکلات باشند.
غلامرضا فرجاه
کارشناس ارشد برنامه ریزی شهری
ثبت دیدگاه