حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. 22 جماد أول 1446 Saturday, 23 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 2885 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 2×
کاربران هوشیار باشند؛ مجرمان سایبری در کمین کیف‌ پول الکترونیک افراد
۰۷ دی ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۵
شناسه : 6794
6
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا درباره کلاهبرداری از کیف پول الکترونیک توضیحاتی داد.
ارسال توسط :
پ
پ

به گزارش پایگاه خبری اندیشه روز ؛ سرهنگ علی محمد رجبی، رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا، در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری برنا، درباره کلاهبرداری از کیف پول الکترونیک، اظهار کرد: امروزه تعداد زیادی از مردم از کیف‌های پول الکترونیکی در مدل‌های مختلف مانند کیف پول رمزارزها و یا کیف‌های پول اپلیکیشن‌ها استفاده می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه مدتی است که استفاده از کیف پول الکترونیک بین کاربران فضای مجازی مرسوم شده است، افزود: هک کردن و دسترسی به این کیف‌های پول یکی از مشکلاتی است که کاربران فضای مجازی با آن درگیر هستند و هک کردن کیف پول الکترونیک مثل حساب‌های کاربری در شبکه اجتماعی بوده و مجرمان به دنبال دسترسی به آن هستند.

سرهنگ رجبی درباره امنیت کیف‌های پول الکترونیک، توصیه کرد: در قسمت کیف‌های پول الکترونیک یک ساز و کار احراز هویت وجود دارد که براساس آن ایمیل و شماره تلفن افراد فعال می‌شود و مجرمان با استفاده از روش‌های فنی به تجهیزات هوشمند دسترسی غیرمجاز پیدا می‌کنند و نام کاربری را حدس می‌زنند و رمز عبور را نیز از طریق چند تکنیک به دست می‌آورند.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا با اشاره به تکنیک‌های مجرمان برای به دست آوردن رمز عبور کاربران، تصریح کرد: یکی از تکنیک‌ها راه اندازی فیشینگ است که در حوزه‌های مختلف از آن استفاده می‌شود افراد با ورود به سایت‌های جعلی رمز خودشان و کد احراز هویت‌شان را وارد کرده و مجرمان به حساب کاربری و بعد از آن به کیف پول الکترونیک  دسترسی پیدا می‌کنند.

وی با بیان اینکه استفاده از اپلیکیشن‌‌های کیف‌های پول الکترونیک جعلی از دیگر روش‌های مجرمان برای دسترسی به کیف پول الکترونیک است، ادامه داد:  همچنین روش دیگر مهندسی اجتماعی است در این روش مجرمان در قالب ارسال پیام به افراد اعلام می‌کنند که امنیت حساب کاربری شما در خطر است و کد احراز را ارسال کنید که باید کاربران توجه داشته باشند چنین پیام‌هایی از طرف مجرمان سایبری بوده و کد احراز هویت را ارسال نکنند.

سرهنگ رجبی خاطرنشان کرد: در نهایت اگر کاربران به کد احراز هویت و رمز عبور دسترسی داشته باشند می‌توانند کیف پول الکترونیک را هک کرده و دارای‌شان بردارند که به دنبال آن افراد متضرر می‌شوند.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.