حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. 22 جماد أول 1446 Saturday, 23 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 2885 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 2×
موفقیت کاریکاتوریست گیلانی در سومین جشنواره «استیکر»
۲۶ دی ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۴
شناسه : 7133
4
بهرنگ جدی کارتونیست گیلانی موفق به کسب جایزه نفر دوم سومین جشنواره استیکر ایران در بخش خودرویی شد.
ارسال توسط :
پ
پ

به گزارش پایگاه خبری اندیشه روز و به نقل از خط اول ؛ سومین دوره جایزه سال «استیکر» عصر سه‌شنبه ۲۱ دی ماه، با معرفی نفرات برتر در خانه شعر و ادبیات ایران به کار خود پایان داد.

این جشنواره به همت پیام رسان آیگپ برگزار شد و بیش از یکصد و پنجاه شرکت کننده در بخش های خودرویی، شخصیت‌های ادبی و سینمایی، بخش استیکر ایرانی و بخش اراضی عباس‌آباد (شامل برج میلاد و پل طبیعت) آثار خود را ارسال کردند که در پایان بهرنگ جدی هنرمند گیلانی در بخش خودرویی توانست با طرح پیکان تاکسی خود جایزه نفر دوم را کسب کند. جایزه نفر اول هم به حسین رجب غلامحسینی تعلق گرفت و البته هیئت داوران در این بخش هیچ‌یک از شرکت‌کنندگان را حائز رتبه سوم ندانستند.

در سایر بخش ها هم پوریا عبدلی و علی آهنگر نفرات برتر بخش اراضی عباس آباد شدند، محمود نظری، فریناز سلیمانی و سمانه شجاعی هم به ترتیب عناوین اول تا سوم بخش شخصیت‌های ادبی و سینمایی را کسب کردند و حسین زارعی، سارا نیک‌فروز و طاهر شعبانی هم برگزیدگان بخش استیکر ایرانی بودند.

اما بهرنگ جدی در گفتگو با خبرنگار خط اول در این خصوص این جشنواره اظهار داشت: همه ما در طول روز در فضای مجازی به دفعات از استیکرها استفاده می کنیم و نقش مهمی در تبادل احساس و افکار ما دارند. حال اگر این استیکرها ایرانی و مختص به فرهنگ غنی و موقعیت جغرافیایی خودمان باشند طبیعتا بیشتر مورد استقبال قرار می گیرند. این جشنواره با نقشی که در این زمینه ایفا نموده، توانسته است خیلی از موضوعات مهمی که مربوط به آداب و رسوم و اقلیم ایران می باشد اما متأسفانه نادیده گرفته شده اند را توسط هنرمندان در رشته های مختلف هنرهای تجسمی، پردازش و برای استفاده عموم کاربران آماده نماید.

وی در خصوص انتخاب سوژه پیکان تاکسی برای جشنواره امسال افزود: پیکان فقط یک خودروی صرف نیست بلکه در گذر زمان تبدیل به جزئی از فرهنگ خانواده های ایرانی شده است. با اینکه زمان زیادی از توقف تولید این خودروی ملی می گذرد اما می بینیم که هنوز نزد مردم محبوبیت خاصی دارد و به جرأت می توان گفت که مردم آن را به خیلی از خودروهای دیگر تولید داخل ترجیح می دهند و این برای یک خودرو که ممکن است امکانات خیلی ویژه ای نداشته باشد یک امتیاز شگفت انگیز محسوب می شود که اینگونه توانسته است در دل صاحبان و علاقه مندانش جا خوش کند. از این جهات در طراحی استیکرهای این خودرو خیلی چالش بزرگی نداشتم و دستم باز بود چون اساسا خود پیکان دارای کاراکتر و شخصیت است و همه ما با آن خاطره داریم. در حالی که کمتر خودرویی را میتوان یافت که همگان چنین حس نوستالژیک و خاطره انگیزی نسبت به آن داشته باشند.

همچنین این هنرمند در بخش دیگر این جشنواره که مربوط به شخصیت های برجسته ادبی و سینمایی بود، مجموعه استیکرهای کلاه قرمزی و پسرخاله را طراحی و اجرا نمود که توانست به مرحله دوم این جشنواره راه پیدا کند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.