به گزارش پایگاه خبری اندیشه تازه؛ محمد حسین واثق کارگرنیا امروز در جلسه ای که با حضور مدیران شهری و رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان و با موضوع بررسی مشکلات بیمارستان ها و مراکز درمانی رشت تشکیل شد، اظهار کرد : حرفه پزشکی بسیار مقدس است و در احادیث و روایات بر جا مانده از پیامبر مکرم اسلام نیز بر اهمیت سلامت و نجات بیماران تاکید فراوانی شده است.
محمد حسین واثق کارگرنیا با بیان اینکه اهمیت حرفه پزشکی و بخش بهداشت و درمان پس از شیوع ویروس کرونا برلی همگان بیشتر نمود پیدا کرد افزود: در ایام کرونا شاهد بودیم که پزشکان و کادر پُر تلاش درمان چگونه ایثارگرانه در خط مقدم درمان برای نجات جان هموطنان به فعالیت شبانه روزی مشغول بودند و حتی تعدادی از این عزیزان نیز در این راه مقدس به فیض عظیم شهادت نائل آمدند.
وی با تاکید بر اینکه مجموعه ادارات خدمت رسان شهر رشت گروهی واحد هستند که با هدف اعتلای شهر و تامین رضایت و سلامت شهروندان تلاش می کنند بیان کرد: مجموعه مدیریت شهری، حمایت همه جانبه خود را از بخش بهداشت و درمان، اعم از صدور مجوزات لازم و همکاری در عملیات نوسازی و عمرانی مراکز درمانی اعلام می کند.
رئیس شورای اسلامی شهر رشت، تامین بهداشت و سلامت شهر را از وظایف ذاتی مدیریت شهری دانست و افزود :مجموعه شورا و شهرداری رشت در سنوات گذشته نیز از این حمایت ها غافل نبوده و در سنوات اخیر نیز در نوسازی بیمارستان پورسینا و …حداکثر همکاری را بعمل آورد.
کارگرنیا با بیان اینکه متاسفانه شهر رشت و استان گیلان در بخش درمان دچار نارسایی هایی است تصریح کرد: رشت در بخش تجهیزات درمانی و بازسازی ساختمانها نیازمند تقویت است و باید تلاش کنیم مانند برخی از استانهای کشور، با جذب اعتبارات ملی و تامین تجهیزات و سخت افزارهای پزشکی کمبودهای موجود در حوزه بهداشت و درمان شهر را برطرف نماییم.
در ادامه جلسه رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر رشت با تاکید بر کار مقدس کادر درمان بیان نمود: پس از شیوع ویروس کرونا مردم بیش از بیش به عملکرد مقدس کادر درمان و نقش این افراد در سلامت جامعه پی بردند. در زمانی که خانوادهها به دلیل مبتلا نشدن به ویروس از هم فاصله میگرفتند ولی بیمارستان ها در خط مقدم جبهه قرار گرفتند و برای سلامت مردم از جان خود گذشتند.
سید شمس شفیعی با اشاره به همکاری مجموعه مدیریت شهری در ایام همه گیری ویروس کرونا افزود: در زمان همه گیری ویروس کرونا برای ضد عفونی معابر و … مجموعه مدیریت شهری با تمام توان لجستیکی خود به شهروندان خدمات رسانی نمود.
وی ادامه داد: وقتی یک واحد ساختمانی تبدیل به مطب پزشک میشود تعداد مراجعه به آن مطب سبب افزایش مراجعه به آن منطقه و ایجاد نیازهایی مانند پارکینگ خواهد شد. ساختمانهایی که برای پزشکان در شهر ایجاد میشود به دلیل تعدد مراجعه شهروندان برای دریافت خدمات از پزشکان نیز موجب ایجاد مشکل ترافیک میشود. باید این ساختمانها مکلف به ایجاد پارکینگ طبقاتی شوند.
رییس کمیسیون برنامه، بودجه و حقوقی شورای شهر رشت با اشاره به لزوم توجه به محلات کم برخوردار گفت: توجه شهرداری به سمت محل کم برخوردار است و نظام سلامت نیز باید به این محلات توجه کنند. در بیمارستانها نیز باید تمهیداتی ایجاد شود که افراد محروم نیز بتوانند از خدمات درمانی بهرهمند شوند.
نادر حسینی عضو شورای شهر رشت با اشاره به نقش شورای شهر در بهداشت و سلامت شهروندان بیان نمود: با توجه به اینکه یک سوم جمعیت استان گیلان در شهر رشت است باید تمام مدیران استان به شهر رشت نگاه وییه ای داشته باشند. حدود ۲۰ محله کم برخوردار در شهر رشت وجود دارد که نیاز به خدمات رسانی ویژه دارند.
وی با اشاره به مشارکت مجموعه مدیریت شهری با دانشگاه علوم پزشکی افزود: شهرداری در چند محله کم برخوردار جهت ارایه خدمات سلامت به شهروندان ساختمان را در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار داد که این نشان از اهمیت سسلامت در نزد اعضای شورا است.
عضو شورا با اشاره به مشکال ترافیک شهر رشت ادامه داد: وجود کلنیک های پزشکی در محدوده گلسار سبب ترافیک شدید در این محدوده است که میتوان با احداث یک شهرک پزشکی مشکل ترافیک شهر در این محدوده حل نمود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی با تاکید بر قوی بودن نظام سلامت در استان گیلان تصریح کرد: تقریبا تمام روستاها در پوشش نظام سلامت استان قرار دارند. برای سال آینده نیز در تلاش هستیم تا پزشک خانواده شهری را برای شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر اجرا شود.
روشن عاشوری ادامه داد: هرچند در ساختار فیزیکی پس از انقلاب در خصوص سلامت پیشرفت کردیم اما باز کاستی هایی در ساختمان ها و بیمارستان ها به خصوص در شهر رشت وجود دارد که برای رفع آن باید تلاش کنیم.
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه