حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. 23 جماد أول 1446 Sunday, 24 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 2897 تعداد نوشته های امروز : 5 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 2×
با ما کاری کردند که از کار کردن خود سه بار پشیمانیم / با وجود دستور قاضی، چاه آب ما را تخربب کردند!
۱۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۰:۴۷
شناسه : 1366
6
پای درددل یک کشاورز کارآفرین تاکستانی؛ یکی از کشاورزان منطقه رادکان از شهرستان تاکستان استان در خصوص اوضاع احوال کشاوری و دامداری که در زمین 10 هکتاری مشغول هست با گلایه ای شدید از مسولان گفت: با وجود دستور قاضی، چاه آب ما را تخربب کردند.
ارسال توسط :
پ
پ

به گزارش پایگاه خبری اندیشه روز ؛ امگذاری سال‌های اخیر از قبیل اقتصاد مقاومتی، رونق تولید و حمایت از تولید داخلی با رویکرد اقتصادی از سوی مقام معظم رهبری نشان از اهمیت مساله اقتصاد و حمایت از بخش تولید داخلی را دارد که حمایت از تولیدکنندگان علاوه بر تثبیت اشتغال، به تحقق جهش تولید منجر می‌شود.
اما متاسفانه در این بین بسیاری از افرادی که با قرار دادن تمام سرمایه زندگی خود در مسیر کشاوری و رونق تولید داخلی با بی مهری مسئولان مربوطه در مسیر رتق و فتق فعالیت های کشوری خود قرار گرفته اند .

در این راستا به سراغ یکی از کشاورزان منطقه رادکان از شهرستان تاکستان استان قزوین رفتیم و اوضاع احوال کشاوری و دامداری را از وی که در زمین 10 هکتاری مشغول هست را، جویا شدیم .

این کشاورز در ایتدای سخنانش گفت: در روزگار سختی اقتصادی و تنگی معیشت ایام اخیر که برای همه مردم پیش آمده تصمیم گرفتیم در سالی که قرار بوده سال جهش تولید باشد از طریق تولید محصولات کشاورزی و دامداری هم به رونق معیشت خودمان و هم تولید تلاش نماییم. اما در این مسیر به قدری ناهمواری و قوانین اخذ مجوز و خرید کود و سم و بذر و واکسن و گازوییل به قیمت آزاد مواجه شدیم که سه بار در روز باید گفت پشیمانیم.

وی ادامه داد: در بهار سال جاری اقدام به خرید مزرعه ای کردیم که دارای درختان انگور و شلیل و دامداری سنتی 200 راسی و چاه آب بود. بعد از پرداخت پول و سند هنگامی که برای دریافت مجوز برق و دامداری صنعتی اقدام کردیم متوجه شدیم چاه آب زمین مجوز ندارد و در سال 1386 حفر شده و چاه هایی که تا سال 85 حفر شده اند مجوز دارند و لذا با شکایت آب منطقه ای چاه باید با حکم دادگاه تخریب شود.

وی ادامه داد: با رییس آب منطقه ای قزوین صحبت کردیم گفتند این قانون است و چاره ای نیست ولی تنها راه حل، گرفتن مجوز کشت گلخانه ای است. در این ملاقات نماینده مردم قزوین در مجلس حضور داشت . از مهرماه درخواست مجوز کشت گلخانه ای داده ایم و در انتظار مجوز هستیم. در همین اثنا خبر دادند که یک مینی بوس از ماموران دولتی وارد مزرعه شده اند و با کلی ماشین آلات و تجهیزات آمده اند تا چاه را پرکنند. به فوریت به قاضی بخش خرم دشت تاکستان مراجعه کردیم و گفتیم در مزرعه 150 گوسفند نگهداری میشوند که بدون آب تلف میشوند لذا تا جابجایی آنها اجرای حکم را به تاخیر بیندازد در نهایت قاضی پذیرفت و به آقای ب رییس اداره آب تاکستان گفت تا پیدا کردن جا و انتقال گوسفندان اجرای حکم را تاخیر بیندازد. اما هر چه به نماینده اداره اب و پیمانکار گفتیم فایده نداشت و با حمیتی بی نظیر گویی دشمن را مدفون میکنند نسبت به ریختن خاک و بتن و سیمان در چاه اقدام کردند. و هر چه خانواده چوپان و نگهبان بستن آب به روی امام حسین ع و کار یزید را یاداوری میکردند پیمانکار سازمان اب بیشتر تشجیع میشد!و چنانکه حماسه ای را رقم میزند با پا پمپ آب را داخل چاه سراند! به نحوی که یکی ازافسران نیروی انتظامی همراه آنان دلسوزانه اظهار داشت ما ماموریم و معذور و میدانیم که الان این خانواده ها بیکار میشوند.هر چه به رییس اداره آب زنگ زدیم و پیامک دادیم تا دستور قاضی را به همکارانش ابلاغ کند جواب نداد!

این کشاورز تاکستانی در ادامه اظهار داشت: احساس معلق بودن بین زمین و هوا و خشم و نفرت و مظلومیت برای همین مواقع است اما چه میشد کرد ؟! در وضعیتی که علوفه به گران ترین قیمت خود رسیده و دام زنده به پایین ترین قیمت، مجبوریم دام ها را برای زیان کمتر نگهداریم، برای شرب دام ها آب 13 هزارلیتری را به بهای 450 هزارتومان ،در سرمای زمستان گازوییل لیتری 1500 تومان، علوفه را به قیمت آزاد بخریم و واقعا نمیدانیم ممیزی تعلق گرفتن علوفه با ارز دولتی چگونه است.مجوز کشت گلخانه ای را دقیقا کی میتوانیم دریافت کنیم؟ واکسن دام را چرا باید آزاد دریافت کنیم؟

وی با درخواست از مسئولان کشوری ابراز داشت:آقای رییس جمهور شما بپرسید، شاید به شما جواب دهند ولی دامدارو کشاورز مظلومی که برای رسیدن به اداره جهاد باید برای هزینه مینی بوس هم حساب و کتاب کند جواب نمیگیرد.

وی همچنین گفت: چقدر منطقی است که چاههایی که تا سال 85 حفر شده اند مجوز دارند و قانونی هستند ولی چاههای سال 86 به بعد غیرقانونی! هیچ چاره دیگری به فکر مجلس نرسیده است؟ آیا دادگاه باید در این موارد بر اساس شکایت سازمان آب در اوج گرانی و گرفتاری ها و مشقت های تولید کننده دقیقا نظر آنان را تامین کند؟ جالب است وکیلی در این میان پیدا شده و مدعی بود در قبال دریافت 200 میلیون تومان مشکل چاه آب را حل میکند! بارها شنیده ایم که فقه و قانون ما پویاست و در وضعیت های مختلف راهگشاست و توانایی حل مشکلات را دارد.

این کشاورز تاکستانی در پایان با گلایه گفت: نمی دانم تکلیف 160 گوسفند،4هزار درخت انگور،100 درخت شلیل و 40 درخت بادام بدون آب با این قوانین و این ساختار اجرایی چه میشود. عزیزان مسئول! آنجا که خودتان را برای تامین آب و علوفه و داروی دام بسیاری از این کشاورزان و دامداران که هر روز به صورت نجومی در حال گران شدن است مسئول نمیدانید ولی برای صادر کردن دام برای شخص دامدار همه راهها بسته شده، اما در این بین متاسفانه دلالان و قاچاقچیان این کار را انجام میدهند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.