به گزارش پایگاه خبری اندیشه تازه ؛ مصطفی زبردست مدیرعالی تشکل نگاه نواندیش انقلابی استان گیلان در خصوص فلسفه وجودی این تشکل مردمی اظهار کرد؛ این تشکل از سال ۱۳۹۹ به شکل رسمی با هدف نوگرایی، آگاهی بخشی و ایجاد امیدواری و برنامه ریزی کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت در جهت فعالیت های فرهنگی و اجتماعی آغاز به کار کرد.
وی افزود: اعضایی که در این مجموعه در حال فعالیت هستند از دانشجویان گرفته تا اساتید، فرهنگیان، بازاریان و بازنشستگان و… بدون در نظر گرفتن منفعت شخصی سعی در توسعه و آبادانی شهر را دارند. ما به توان تفکر و اندیشه افراد به ویژه نوجوانان و جوانان باور داریم و معتقدیم اگر چیزی بخواهد ساخته شود باید همه در کنار هم باشیم.
وی تاکید کرد که تلاش های ما در این تشکل صرفا سیاسی نیست؛ چرا که برای پیشرفت در هر سطحی باید ابعاد فرهنگی، اجتماعی و …را در کنار هم و به صورت مکمل هم قرار دهیم. همین امر موجب خواهد شد از ظرفیت فکری همه افراد در تمام حوزه ها بتوانیم بهره بگیرم و در تحقق اهداف بلند مدت برای شهرمان گامی مثبت برداریم.
سیده هاله مهدی زاده مدیر اجرایی طرح جشنواره های خودمونی اظهار کرد: هدف ما این است که با تشویق تولید فکر و ارائه راهکار های منطقی توسط خود شهروندان به ویژه ذهن پویای نوجوانان و جوانان و بهره بردن از نگاه های متفاوت اما سازنده، در راستای رفع موانع گام برداریم؛ زیرا ایران عزتمند ظرفیت انسانی قدرتمندی دارد که می توان این ظرفیت ها که گوهر های جامعه ما نیز هستند را در جشنواره ها و فراخوان های اینچنینی شناسایی کرده و ارزشگذاری نماییم.
وی با اشاره به اهمیت احیای حس مسئولیت پذیری و اقدام نوجوان و جوانان با تاکید بر ۲ مرحله ای بودن این طرح افزود: در گام اول برای سنین ۱۵ تا ۳۰ سال فراخوانی را در نظر گرفتیم تا پیشنهادات خود را در قالب یک اندیشه ساده و خودمانی در راستای انجام یک کار مفید و مثبت برای شهر و مردم در هر بُعدی که فرد دغدغه مند است (اجتماعی، هنری، فرهنگی، وزرشی و…) از طریق برنامه های ایتا، روبیکا، آیگپ و شاد به آدرس Noandish1400@ و جیمیل Noandishe.enghelabi@gmail.com ارسال نمایند.
تشکل در مرحله اول با اولویت دادن به اندیشه هایی که نو و غیر تکراری هستند، قابلیت اجرایی بیشتری در سطح شهر دارند و هزینه کلان در برندارند؛ به ۱۵ نظر برتر در یک جشن بزرگ در شهر و معرفی برندگان به مردم شهر، نفری ۱۰ میلیون ریال اهدا خواهد شد.
و در مرحله دوم اندیشه ی فردی که قابلیت اجرایی بیشتری داشته باشد با گروه هم سن و سال خود در شهر اجرا خواهند شد و تشکل آنان حمایت می کند تا طعم اولین مدیریت شهری خود را بچشند. در این مسیر شورای اسلامی شهر و سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی نیز همراه طرح خواهند بود.
هادی رمضانی عضو شورای اسلامی شهر رشت نیز در این جلسه با تاکید بر اینکه شورای اسلامی شهر برگرفته از مردم است گفت: سیاست شورا نیز نقش مردم در مدیریت شهری است و شهر زمانی توسعه پیدا می کند که مردم در رشد و توسعه شهر نقش آفرینی داشته باشد.
وی با اشاره براینکه وظیفه نمایندگان مردم در پارلمان محلی باید گروه های مردم نهاد مانند این تشکل نسبت به نقش جوانان تاثیرگذار غافل نشوند افزود: نقش جوانان در حل معضلات اجتماعی بسیار اثر گذار است باید گوش شنوایی برای آنها باشیم و به انتقادات و پیشنهادات آنها توجه کنیم قطعا فکرهای تازه و ایده های نابی در توسعه فرهنگی شهر را دارند.
علیرضا تاج شهرستانی رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر رشت نیز در این جلسه با بیان اینکه ما در شورای شهر خدمتگزار مردم هستیم گفت: ما در شورای شهر پذیرای ایده های گوناگون در گروه های مختلف هستیم.
وی یکی از راه های پیشرفت هر جامعه قبول و پذیرش ایده ها و تحلیل آنها دانست و افزود: ما همیشه منتظر پیشنهادات خوب برای توسعه شهر هستیم زیرا دغدغه ما دغدغه مردم است و تلاش ما برای آسایش همشهریان برای امکانات و رفاه شهری پیشرفته و زیباتر است.
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه