به گزارش پایگاه خبری اندیشه تازه ؛ اسدالله عباسی امروز (پنجشنبه) در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان با بیان اینکه ماه پرفضیلت رجب و ایام رحمت و مغفرت “لیله الرغایب” فرصت مغتنمی است که باید از آن به خوبی بهره مند شد، افزود: در گیلان طرحهایی وجود دارد که اجرای آن طولانی شده و در عین حال دارای توجیه اقتصادی برای ورود بخش خصوصی و عمومی هم هست و این طرحها باید باتوجه به امکان جلب مشارکت میتوانند به اتمام برسند.
وی با بیان اینکه طرح مشارکت پذیری با واگذاری و خصوصی سازی متفاوت است، اظهار کرد: وزارتخانهها، شهرداریهای و دستگاهها اجازه دارند از طریق جلب مشارکت عمومی و خصوصی طرح های زمانبر و سنگین را به پایان برسانند.
وی تصریح کرد : در حال حاضر بیشتر اعتبارات سنواتی برای جبران خسارت این پروژه ها هزینه میشود اما این طرح رویکردی جدید است که با رعایت قانون و برگزاری مناقصات میتوان نسبت به اجرا، تکمیل و بهره برداری از طرح های تملک دارایی سرمایه ای با مشارکت بخش خصوصی و غیردولتی اقدام کرد.
تاکید استاندار بر اجرای درست مولدسازی
استاندار گیلان در ادامه به دستگاههای اجرایی هشدار داد که در صورت هرگونه کوتاهی در بخش مولدسازی و مشارکت عمومی، خصوصی بدون گذشت با آنان برخورد می شود.
وی عنوان کرد: این طرح بیت المال و از ماموریت های دستگاه های اجرایی برحسب قوانین و تکالیف است که باید اجرایی شود و مدیران با جدیت آن را پیگیری کنند.
عباسی تصریح کرد: در طرح مشارکت عمومی و خصوصی می توان برای پروژه های دارای قابلیت مشارکت پذیری مانند طرح های آموزشی، دانشگاهی، بهداشت و درمان، حمل و نقل، گردشگری، صنعت و ورزش از دانش، تجربیات و تخصص و سرمایه بخش خصوصی استفاده کرد.
وی یادآوری کرد: براساس آییننامه اجرایی بند الف تبصره چهار بودجه ۱۴۰۲ کشور که در هیات وزیران تصویب شد، نحوه تهیه و تصویب طرح توجیهی غربالگری و انتخاب طرحهای مشارکت پذیر، نحوه احراز صلاحیت سرمایه گذار و بهره برداری و تعیین میزان خطرپذیری در چارچوب قوانین و مقررات بیان شده است که مدیران این موارد را باید در دستور کار خود قرار دهند.
استاندار گیلان از مدیران اجرایی استان خواست با اعلام فراخوان بدنبال جذب سرمایه گذار باشند و با شناسایی عرصه در این بخش، سرمایههای سرگردان را به تولید تبدیل کنند.
وی گفت: از دستگاه های اجرایی استان انتظار است هر چه سریعتر نسبت به تدوین گزارش امکان سنجی مشارکت طرح ها و فراخوان جذب سرمایه گذار اقدام کنند.
وی اظهار کرد: در بخش مولدسازی عملکرد برخی از دستگاه ها مناسب نیست، این دستگاه ها تا پایان بهمن فرصت دارند نسبت به شناسایی و تعیین تکلیف اموال بلاتکلیف و غیرفعال خود اقدام کنند. مولدسازی این اموال برای نوسازی، نهضت ملی مسکن، تولید دانش بنیان و بهداشت و درمان صرف خواهد شد.
عباسی ادامه داد: فرمانداران در برش شهرستانی نقاطی که می تواند فرصتی برای اشتغال باشد را شناسایی کنند و در گزارشی میزان اثرگذاری این طرح ها بررسی شود.
وی از دستگاه های اجرایی خواست در حوزه اختیارات خود وارد میدان شده و میزان موافقت نامه های سرمایه گذاری را اعلام کرده و به مردم اطلاع رسانی شود.
دستاوردهای ۴۵ ساله انقلاب و ۲ ساله دولت را به اطلاع مردم برسانید
نماینده عالی دولت در استان با بیان اینکه به دلیل انتخابات پیش رو دشمن در حال فعالیت گسترده است تا یاس و ناامیدی را در جامعه حاکم کند، افزود : فرمانداران و مدیران در راستای ایجاد نشاط و امید در جامعه گام بردارند و خدمات دولت به مردم اطلاع رسانی شود، باید دستاوردهای ۴۵ ساله انقلاب و ۲ ساله دولت را به اطلاع مردم برسانید و در تبیین و تبلیغ عملکردها کوتاهی قابل پذیرش نیست.
در این جلسه که فرمانداران شهرستان های گیلان به صورت ارتباط تصویری حضور داشتند، همچنین تعدادی از اعضای شورای برنامه ریزی و توسعه استان، ضمن ارائه گزارش، به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.
استاندار گیلان در پایان این جلسه ضمن دریافت گزارش از سرپرست و کارشناسان سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان؛ در جریان آخرین وضعیت پیشرفت احداث راه آهن رشت-بندرکاسپین قرار گرفت.
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه