حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. 28 ذو القعدة 1446 Sunday, 25 May , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 3322 تعداد نوشته های امروز : 4 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 3×
ترویج اخلاق نیکو وبرقراری عدالت و رعایت حقوق شهروندی امر به معروف است/مبارزه با بد اخلاقی ها وظلم وفساد اداری و اجتماعی نهی از منکر است
۱۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۲
شناسه : 24130
0
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان گیلان: محمد مهدی صدیقی گفت : ارتقای فرهنگ الهی و عاشورایی امر به معروف و نهی از منکر در جامعه یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.
ارسال توسط :
پ
پ

به گزارش پایگاه خبری اندیشه تازه و به نقل از خط گیلان ،دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان گیلان در گفت وگو با خبرنگاران  ضمن برشمردن رویکردهای اصلی این ستاد افزود: جذب حداکثری برای انجام فریضه امر به معروف و نهی از منکر ،کارآمدی نظام، مردم سالاری بر پایه آموزه‌های اسلام و انقلاب ،ترویج گفتمان فریضتین، پیگیری مطالبات مردم و رهبر معظم انقلاب،جهت امید آفرینی و ارتقاء سطح تعامل با دستگاه‌های حاکمیتی از رویکردهای اصلی این ستاد هست.

برکات امر به معروف ونهی از منکر 
محمد مهدی صدیقی درمورد برکات امر به معروف و نهی از منکر گفت: این دو فریضه بزرگ الهی از مهمترین ارکان اسلام است و اجرای آن آثار و برکات فراوانی برای مردم عزیز و انقلابی به دنبال دارد.
مدارس و دانشگاه‌ها
وی درمورد نقش مدارس و دانشگاه‌ها ،یاد آور شد: مدارس و دانشگاه‌ها از مراکز اصلی تربیتی  فرهنگی جامعه محسوب می‌شوند  و در مدارس و دانشگاه‌ها با الگوسازی مناسب می‌توان دانش آموز و دانشجوی خوبی را برای رهایی جامعه، از هرگونه بد اخلاقی تربیت کنیم.
اصل هشتم قانون‌اساسی
وی با اشاره به صراحت اصل هشتم قانون اساسی برای ترویج امر به معروف و نهی از منکر افزود: بر اساس اصل ۸ قانون اساسی برای ترویج امر به معروف و نهی از منکر در سه سطح این فریضه باید در جامعه پیاده سازی شود؛
۱-امر به معروف و نهی از منکر مردم بر مردم
۲-امر به معروف و نهی از منکر مردم به حاکمیت
۳-امر به معروف و نهی از منکر حاکمیت بر مردم
علاوه برآن بند نخست اصل سوم قانون اساسی هم تلویحاً امر به معروف و نهی از منکر را مورد توجه قرار داده است.
نقش آموزش
صدیقی درمورد آموزش ونقش آن در تحقق اهداف ستاد امر به معروف و نهی از منکر گفت: از مهمترین مباحث ستاد آموزش است،آموزش در واقع پایه و اساس هر اقدامی محسوب می‌شود و بدون آموزش و آگاهی نمی‌توان وارد میدان شد.

تشویق به خوبی ها 
وی افزود: ستاد امر به معروف و نهی از منکر با استفاده از فضای حقیقی و مجازی آموزش‌های لازم را برای بیان معروفات و منکرات ،و شیوه‌های رفتاری در مقابله با بدی ها وتشویق به خوبی ها  را در اولویت کار دارد.
بیدارگری در جامعه
وی اضافه کرد: آسیب‌پذیری بانوان یکی از مخاطرات جامعه است،باید با امر به معروف و نهی از منکر ، بیدارگری در جامعه انجام شود وبرای تحقق این مهم مسئولین خصوصا در بخش فرهنگی نیازمند تلاش های مضاعفی است.
پوشش وعفاف
وی یاد آور شد:زندگی زن ایرانی با پوشش وعفاف گره خورده است و تمدن ایران زمین از عفت وحیای بانوان ایرانی خبر می دهد ویکی ازمستندات کتیبه‌های منقوش تخت جمشید فارس است ونشان می دهد که بانوان ایرانی با چه پوشش رسایی حریم خصوصی وعفت خود را پاسداری وحراست کردند.
لایحه وزین عفاف و حجاب
وی در بخشی دیگر افزود:امید است که با ابلاغ لایحه وزین عفاف و حجاب و پیاده سازی آن در ۲سطح دستگاههای حاکمیتی و اجتماع شاهد نکوداشت وقار و منزلت بانوان ایران زمین باشیم.
فرهنگ سازی
محمد مهدی صدیقی در پاسخ به پرسش خبرنگار خط گیلان درمورد ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در  پیش دبستانی ها و مدارس ابتدایی گفت: ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان گیلان با هماهنگی آموزش و پرورش و بهزیستی استان گیلان با اتخاذ تدابیر لازم اقداماتی را برای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب انجام داده است چون اعتقاد داریم که آینده مدارس و دانشگاه‌ها در این مقاطع پایه ریزی می شود ودر تداوم این روند با همکاری آموزش و پرورش ،بهزیستی و انجمن اولیا و مربیان ویژه برنامه های در دست اجرا داریم که با  تداوم آموزش ها ، شاهد راهکار های اثر بخشی در این حوزه خواهیم بود.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.