حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. 2 رجب 1447 Sunday, 21 December , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 4251 تعداد نوشته های امروز : 8 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 112×
طرز تهیه باقلی پلو یلدایی
۳۰ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۴
شناسه : 29821
0
غذاهای یلدایی برای یک شب با شکوه و لاکچری
پ
پ

باقالی پلو غذایی سنتی ایرانی و فوق العاده خوشمزه ایست این نوع طبخ برنج حتی خالی آن لذیذ است و این غذا را معمولا با گوشت ، ماهیچه و یا مرغ هم سرو میشود و بستگی به تهیه مواد اولیه و در دسترس بودن آن است ولی اگر شما بخواهید حتی می توانید بجای شوید و باقالی از سبزی پلویی هم استفاده کنید و بهر حال این پلوخوشمزه‌ترین غذای ایرانی است.

باقالی پلو با ماهیچه یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی و طرفداران خود را داراست و پیشینه این غذای مجلسی به درباره صفویه برمی‌گردد و البته که در ابتدا غذای محبوب شاهان و درباریان بوده است.

مواد لازم برای ۴ نفر

۴ عدد ماهیچه گوسفندی

۴ عدد پیاز متوسط خلال شده

۳ حبه سیر درسته

۳ عدد برگ بو

۱ عدد چوب دارچین

۱ عدد فلفل دلمه برش خرده

نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم

زعفران دم کرده به مقدار دلخواه

مواد لازم : برای پلو

۳ پیمانه برنج

۲ پیمانه باقالی

۲ پیمانه شوید خرد شده تازه خرد شده

 

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.