به گزارش پایگاه خبری اندیشه روز ؛ ولی جهانی در روز 26 خردادماه 1401 با اعلام این خبر گفت: «بر اساس برنامهریزیهای انجامشده و با هدف ترویج فرهنگ و آداب سنن مناطق مختلف استان گیلان و جذب گردشگران داخلی و خارجی برگزاری جشنوارههای تخصصی در شهرستانها توسط ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان گیلان برنامهریزی شده است.»
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان گیلان افزود: «تا کنون و از ابتدای سال 1401 جشنوارههای متنوعی نظیر چای در املش، بهارنارنج در لنگرود، توتفرنگی و سوسن چلچراغ در رودبار، کوچ عشایر در رضوانشهر و تالش، گلابگیری در شفت و چندین جشنواره دیگر با استقبال چشمگیر گردشگران برگزار شده که این استقبال میتواند موجب رونق گردشگری و به تبع آن توسعه اقتصادی و حفظ ارزشها و آداب و سنن محلی شود.»
جهانی افزود: «شهر رشت در سال 1394 به عنوان تنها شهر خلاق خوراک در فهرست شبکه شهرهای خلاق یونسکو قرار گرفت که امر توانست توجهات زیادی را با توجه به ظرفیتهای گسترده صنعت خوراک و همچنین تنوع کمنظیر فرهنگ غذایی مناطق مختلف استان به صنعت گردشگری گیلان جلب کند.»
او اظهار کرد: «فرهنگ و آداب مربوط به پخت و پز، از جایگاه ویژهای در بین فرهنگ عامه مردم گیلان برخوردار است که این امر موجب شده تا 27 اثر از آثار ناملموس استان گیلان در فهرست میراث ملی کشور به ثبت برسد و ثبت چهار اثر دیگر نیز در دست اقدام است.»
او همچنین با اشاره به اجرای برنامههای مربوط به برگزاری جشنواره غذا در رشت و دعوت از مقامات کشوری برای شرکت در این مراسم گفت: «این جشنواره با همکاری شهرداری رشت و در نیمه دوم تیرماه سال جاری در دو روز به میزبانی موزه رشتی دوزی عمارت کلاهفرنگی بوستان محتشم رشت برگزار میشود.»
ثبت دیدگاه