به گزارش پایگاه خبری اندیشه تازه ؛ فخری سادات هاشمی راد مدیر آموزشگاه خیاطی جهان مد بندر انزلی در گفتگویی در خصوص فعالیت های خود اظهار داشت : در یکی از روزهای بهار در اردیبهشت ماه چشم به جهان گشودم . دارای دو فرزند پسر هستم ، یکی از پسرانم 32 ساله و از آنجایی که عاشق حیوانات بود آمبولانس حیوانات و نجات آنان را پیشه و شغل خود قرار داد . پسر کوچک 24 ساله و بر روی کشتی شرکت نفت ایران فعالیت می کند و هر دو فرزندم به دنبال علایق خود در زندگی رفتند .
وی افزود : از 18 سالگی خیاطی را شروع کردم به کلاس خیاطی برای آموزش رفتم ، در آن زمان اصلا علاقه ای به ثبت نام در دوره خیاطی نداشتم اما مدیر آموزشگاهی که در آنجا آموزش دیدم دوست خانوادگی ما بود و از آنجاییکه به بنده علاقه داشت اصرار به فراگیری خیاطی از سوی من داشت .
هاشمی راد خاطر نشان کرد : علی رغم میل باطنی خودم در دوره ها شرکت کردم و از آنجایی که علاقه زیاد به آرایشگری داشتم با داشتن فرزند شیرخوار دوره آرایشگری را نیز به اتمام رساندم و تمامی هنرهای دست را یاد گرفتم و مدارک آنها را اخذ کردم و چندین سال هم به آرایشگری و هم به خیاطی پرداختم و در هر دو نیز بسیار موفق بودم .
هاشمی راد ادامه داد : برای تاسیس آموزشگاه رشته خیاطی را انتخاب کردم تا آزمون بدهم . آن زمان تاسیس آموزشگاه بسیار سخت بود ، مراحل امتحان کتبی و عملی را باید در رشت طی می کردیم و برای تاسیس آموزشگاه ، یافتن مکان مناسب و بازرسین که مدام ایرادات می گرفتند ، گذر کردم و مجوز تاسیس آموزشگاه را اخذ کردم . تا چند ماه هنرجویی نداشتم و کم کم تعداد هنرجویان اضافه شد و چون عاشق تدریس و کار روی لباس و تزئینات و دوخت بودم و با لطف خداوند ، خیلی زود موفق شدم و اکنون 24 سال است که از تاسیس آموزشگاه جهان مد می گذرذ.
وی گفت : به نظر من ، فردی که بر کار خود تمرکز کند و هدف خود را دنبال کند و به کارشکنی هایی بر سر راه او رخ می دهد توجه نکند مطمئنا با الطاف خداوند متعال موفق خواهد شد . من سعی کردم در کار و حرفه خود ، تمام معلومات خودم را به دیگران عرضه کنم تا نام نیکی از من به جای بماند .
هاشمی راد اضافه کرد : در ادامه کارم چند سال است که عضو هیات مدیره صنف آموزشگاههای خیاطی هستم و با صنف همکاری دارم . اولین نمایشگاهم را در حافظیه شهرداری بندر انزلی در سال 94 برگزار کردم که تمامی دوخت های هنرجویانم در آن نمایشگاه در معرض دید قرار گرفت و مورد استقبال خوبی قرار گرفت و تقدیرنامه از شهرداری دریافت کردم و همچنین انگیزه ای برای هنرجویانم شد که دوخت های خود را به بهترین نحو انجام دهند و به بهترین دوخت جایزه تعلق گرفت و عنوان نمایشگاه من نیز ” خیاطی آسان در سی دقیقه ” بود.
وی خاطر نشان کرد : برگزاری شوی لباس و عرضه لباس های دوخت خود و هنرجویانم را نیز در آموزشگاه داشتیم . چندین سال کار تولید مانتوی مدارس را بر عهده داشته ایم. نمایشگاهی نیز در اسفند 1401 با عنوان “لباسهای نوستالژیک سالهای 1330 تا 1350 ” برگزار کردم و بسیار علاقمند به برگزاری این نمایشگاه بودم چون در این بازه زمانی لباسهایی مورد استفاده بانوان بود که در عین سادگی زیبایی و پوشش خوبی نیز داشت . در این زمینه بنده به مدت یکسال تحقیق کردم و نوع استفاده هر لباس را ( ملباس مهمانی ، خانه ، مورد استفاده سنین مختلف ) یافتم و پارچه های آن لباس ها را از سراسر ایران تهیه کرده و با هنرجویان شروع به دوخت کردیم و در اسفند 1401 را در محل دادگستری قدیم انزلی که یک مکان نوستالژیک بود ، برگزار نماییمو استقبال بسیار خوبی صورت گرفت .اولین نمایشگاه با تم نوستالژیک در کشور بود .
هاشمی راد اذعان داشت : پس از این نمایشگاه به درخواست میراث فرهنگی و هماهنگی هایی که صورت گرفت نمایشگاه دیگری در سالن موزه رشت با مضمون لباس ها و وسایل مورد استفاده در قدیم برگزار شد . در نمایشگاه رشت مسوولین استانی و شهرستانی حضور داشتند و حمایت خوبی از سوی میراث فرهنگی صورت گرفت .
این هنرمند با بیان اینکه طی یک مسیر در زندگی دارای سختی ها و مشکلات خاص خود است ، گفت : هر شخصی که بخواهد به درجات عالی برسد مسلما مشکلاتی را بر سر راه خود دارد و مطمئنا اگر فردی بخواهد در راهی موفق شود باید درجا زدن را فراموش کند و باید به روزمرگی دچار نشود . در حال حاضر بنده فارغ از سن خودم همچنان علاقمند به یادگیری هستم و اندوخته های خود را نیز به دیگران یاد دهم . باعث خوشحالی من است که هنرجویانم سالهاست که در سطح شهر کار می کنند و خوشنام و سرشناس هستند و مشتریان زیادی دارند .
وی عنوان کرد : ورکشاپی در تاریخ 24 لغایت 26 بهمن ماه 1402 برای آموزش تکنیک های جدید برگزار شد و امیدوارم که بتوانم نمایشگاه دیگری با ایده های جدیدتر و خلاق تر در سال 1403 دایر نمایم. با هنرجویان جوانی که همگی متولد دهه 80 هستند کار می کنم و اکثرا دارای ایده های جالبی اند و برخی واقعا در کار طراحی لباس و دوخت نخبه هستند و علاقمندم که از ایده های این جوانان بهره گیری نمایم و به فکری که این عزیزان دارند ، بها دهم .
هاشمی راد اظهار داشت : علی رغم میل باطنی ام وارد کار خیاطی شدم اما هرگز فکر نمی کردم که سالها بگذرد و خیاطی منبع درآمدم شود و آموزشگاه و تدریس خیاطی به گونه ای شود که به بهترین نحو در زندگی فرزندانم را پرورش دهم . همیشه به هنرجویانم این جمله را عنوان می کنم که هنر خیاطی جنبه سرگرمی ندارد بلکه جنبه عشق و لذت دارد و بعدها نان حلال را بر سفره شما می آورد و زن مستقلی خواهند شد که فرزندان آنان به ایشان افتخار خواهند کرد .
مدیر آموزشگاه خیاطی جهان مد تصریح کرد : بسیار خرسندم که آموزشگاه بنده جزء آموزشگاههای برتر شهر بندر انزلی است و همچنین جز مدیران موفق شهرم هستم . مدیر موفق از چند جنبه ارزیابی می شود ، یک مدیر موفق باید در کار ، رفتار و کردار ، روابط اجتماعی و وجدان کاری موفق باشد .
وی در پایان گفت : خداوند را شاکرم که در تمامی طول زندگیم تاکنون همواره لطف باریتعالی شامل حال من بوده است و تا جایی که توان دارم به کار و تدریس ام ادامه خواهم داد و خود را بروز می کنم و تلاش می کنم هنرجویانی را تربیت کنم که مزون داران شاخص شهر ما و شهرهای دیگر شوند . در انتهای کلام باید بگویم : از ما تنها نام نیک می ماند و بس .
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه