به گزارش پایگاه خبری اندیشه تازه ؛ نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به روند معرفی وزرای پیشنهادی از سوی دولت به مجلس اضافه کرد: پس از معرفی وزرای پیشنهادی، افراد به کمیسیونهای تخصصی مجلس ارجاع داده میشوند.
لاهوتی با تاکید بر لزوم نکات قانونی آئین نامه مجلس در تعیین کابینه از سوی دولت و مجلس بیان کرد: برنامههای وزرای پیشنهادی در کمیسیونهای تخصصی مجلس مورد پایش و واکاوی قرار میگیرد و این برنامهها با اسناد بالادستی تطبیق داده میشود.
وی با بیان اینکه همه دولتها برای انتخاب وزرای کابینه معیار مشخصی را تعریف کردند، افزود: تشکیل کمیتههای مشورتی برای معرفی وزرای پیشنهاد کابینه در همه دولتها مرسوم بوده است و مختص به یک دوره و دولت خاصی نیست.
عضو مجمع نمایندگان گیلان با اشاره به ثبت بیشترین احزاب در کشور اضافه کرد: با توجه به ثبت بیشترین احزاب در کشور هنوز در این بخش خلاء وجود دارد و اکثریت احزاب «فعال» نیستند.
لاهوتی با بیان اینکه نگاه مردم در دیگر کشورها در انتخابات «حزبی» است، گفت: در کشورهای دیگر مردم به فرد رأی نمیدهند بلکه به نگاه و برنامههای احزاب رأی میدهند.
وی با اشاره به فعالیت دو جریان سیاسی افزود: نگاه دو جریان سیاسی اصول گرا و اصلاح طلب در کشور نگاه تعالی جمهوری اسلامی است، اگرچه نوع مسیرها برای رسیدن به تعالی اسلامی در این دو طیف متفاوت است.
نماینده لنگرود در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نگاه دکتر پزشکیان در حوزههای مختلف «حزبی» نبوده است، گفت: اقتصاد کشور در گرو تعامل سیاسی با دنیا است مسألهای که رئیس جمهور منتخب آن را در برنامههایش عنوان کرده است.
لاهوتی با اشاره به معیار جوان گرایی انتخاب وزرا در دولت چهاردهم اضافه کرد: معیار جوان گرایی انتخاب وزرا در دولت چهاردهم قابل تحسین است لذا در کنار جوان گرایی باید از ظرفیتهای افراد با تجربه هم بهره گرفت.
وی با اشاره به سرفصلها و معیارهای مختلف دولت چهاردهم در انتخاب وزرا و تعیین کابینه افزود: باید به رئیس جمهور منتخب این حق را بدهیم تا از هم فکران خود برای پیشبرد اهداف و برنامهها در حوزههای مختلف استفاده کند.
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه