حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. 14 جماد أول 1446 Friday, 15 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 2865 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 2×
قانون طرح تسهیل و افزایش ظرفیت پذیرش وکلا از دغدغه های مرکز وکلای قوه قضاییه گیلان
۲۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۶
شناسه : 19708
5
رئیس مرکز وکلای قوه قضائیه استان گیلان در نشست خبری مطرح کرد: قانون طرح تسهیل و افزایش ظرفیت و کثرت کارآموزان از دغدغه‌های مرکز وکلای قوه قضاییه گیلان است.
ارسال توسط :
پ
پ

به گزارش پایگاه خبری اندیشه تازه ؛شهریار ولی‌زاده دورود خانی رئیس مرکز وکلای قوه قضائیه استان گیلان در جمع خبرنگاران ضمن تبریک ۱۷ مرداد روز خبرنگار گفت: خبرنگاران در بحث وقایع نگاری و تحقق اهداف عالیه نظام مقدس جمهوری اسلامی که یکی از همین اهداف رسیدن مردم به خواسته‌های حقوقی و عدالت است که خبرنگاران عزیز بانیان نشر این حقوق و عدالت در جامعه حقوقی ما هستند.
وی افزود: زمان تاسیس مرکز وکلای قوه قضائیه استان گیلان از تاریخ تاسیس مرکز وکلای قوه قضائیه کشور در سال ۸۰ رقم خورده، با ۵ دوره متوالی حضور هیات مدیره‌های متفاوت مشغول بکار بوده است که در حال حاضر در استان گیلان ۱۵۲۶ نفر وکیل و کارآموز در مجموعه مرکز وکلای قوه قضائیه استان گیلان داریم.
ولی زاده ادامه داد: ارکان این مرکز متشکل از اعضای هیات مدیره هستند که طی انتخابات در هر سه سال انتخاب می‌شوند و از طرفی دارای ۱۱ کمیسیون است که تعداد اعضای کمیسیون‌ها در استان ۹۶ نفر می‌باشد که تحت لوای مرکز وکلا و بر طبق اهداف عالیه مرکز فعالیت می‌کنند.
وی خاطر نشان کرد: هدف مرکز وکلای قوه قضائیه، دستیابی مردم به عدالت و حقوق عامه در کل کشور و استان است و در تمامی ادوار به عنوان وکیل در خدمت موکلان خود
بوده اند. مضافا بر اینکه مرکز وکلای قوه قضائیه به عنوان یک نهاد حقوقی در استان نیز در زمینه گسترش عدل و عدالت و دستیابی مردم به حقوق عامه خود، کمیسیون‌های متفاوت از جمله کمیسیون معاضدت به عنوان یک کمیسیون ارکان دستگاه قضا در جهت دستیابی مردم به عدالت یکی از مهمترین کمیسیون‌های استانی محسوب می‌شود که به صورت مستمر همکاران ما، مردم را در مسیر رسیدن به حقوق خود در کلیه مجتمع‌های قضایی مشغول به ارائه خدمات هستند.

وی عنوان کرد: یکی از تکالیف و الزام قانونی مرکز برای وکلاء و حتی یکی از شرایط تمدید پروانه، بحث معاضدت همکاران در سطح استان و در کلیه مجتمع‌های قضایی است که با کنترل و نظارت مرکز و از طرفی یکی از معاونت‌های رئیس کل دادگستری گیلان این بحث معاضدت در سطح استان اجرا می‌شود و همکاران عزیز ما بصورت رایگان و بدون هیچ چشمداشتی، زکات علم حقوقی خود را به همشهریان عزیز ارائه می‌دهند.
ولی زاده گفت: همچنین حضور وکلای مرکز در مساجد است که یکی از اهداف مهم مرکز وکلای کشور بود که بنا به پیشنهاد ریاست محترم مرکز وکلا و در جهت پیشبرد اهداف قوه قضائیه در کلا استان‌ها در حال اجراست. ما نیز در جهت توسعه و گسترش امر حقوقی همکاران در استان گیلان برنامه ریزی کردیم هر هفته جمعی از وکلا در مساجد حضور پیدا می‌کنند و نسبت به ارائه خدمات حقوقی به مردم ارائه طریق می‌نمایند. نمونه این امر حضور خود رییس محترم مرکز وکلای کشور در گیلان و مسوولان قضایی استان در مسجد آفخرای رشت حدود یک ماه پیش بود که با حضور ایشان خدمات قضایی را ارائه دادیم.

وی خاطر نشان کرد: فلسفه وجودی و حضوری مرکز، ارائه خدمات است که اعضای هیات مدیره و کمیسیون‌ها در حد توان و ظرفیت موجود انجام می‌دهند. همکاران در حوزه وکیل تسخیری نیز در صورت درخواست ارائه خدمت می‌نمایند.

ولی زاده با اشاره به ارائه خدمات معاضدتی وکلای مرکز اظهار داشت: یکی از نمونه‌های ارائه خدمت در حادثه آتش سوزی کمپ ترک اعتیاد لنگرود بود که ورود کردیم و به خانواده‌هایی که داغدار این حادثه بودند قول مساعد دادیم که در این بحث کمک کنیم و همان زمان با دستور مقامات قضایی و رئیس دادگستری،۴ نفر از وکلا را معرفی کردیم که در بحث خدمات حقوقی بتوانند پرونده آنان را پیگیری نمایند.

وی افزود: همکاران ما به عنوان بازوان عدالت در دستگاه قضا و از طرفی در جهت حمایت حقوقی مردم در اجتماع خدماتی را ارائه می‌دهند.

ولی زاده با اشاره به قانون طرح تسهیل و افزایش ظرفیت پذیرش وکلا گفت: این قانون موجب دغدغه همکاران از نظر دانش حقوقی و علم و خدمات با مشکل مواجه نشوند. با توجه به کثرت پذیرش کارآموز در کشور، فراهم کردن زمینه لازم هم در معرفی وکلا و هم در محاکم قضایی با مشکل مواجه شده که با تعامل و مساعدتی که با مسوولان قضایی در استان وجود دارد، سعی می‌کنیم که این مشکل را مرتفع نماییم.
رئیس مرکز وکلای قوه قضائیه گیلان در ادامه گفت:دیدگاه اجتماع نسبت به وکلا و خواسته‌هایی که همکاران نسبت به موکل و برخورد دستگاه قضا نسبت به وکلا وجود دارد از دیگر دغدغه‌های مرکز است که ما تلاش نمودیم آموزش‌های لازمه را در جهت تببین اهداف مرکز، خواسته‌های حقوقی مردم و آن چیزی که ضرورت احراز عدالت در جامعه است، اجرایی نماییم و از سوی دیگر اخلاق و شخصیت وکیل در جامعه را متمایز کنیم./برنا

انتهای پیام/

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.