حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. 4 رجب 1446 Friday, 3 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 3011 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 3×
هر 24 ساعت، سه زن گیلانی به سرطان پستان مبتلا می شوند
۲۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۶
شناسه : 21200
1
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی: به مناسبت پویش ملی پیشگیری از سرطان پستان، همایش آگاهی بخشی این سرطان درسالن اجتماعات معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.
ارسال توسط :
پ
پ
به گزارش پایگاه خبری اندیشه تازه ؛ کارگاه آموزشی پیشگیری از سرطان پستان و آگاهی بخشی درخصوص آن، به مناسبت پویش بین المللی و ملی آگاهی بخشی  سرطان پستان با همکاری دانشگاه علوم پزشکی  گیلان، دفتر امور زنان و خانواده استانداری گیلان و اداره کل آموزش و پرورش استان ویژه مربیان پرورشی و مربیان بهداشت مدارس در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.
دکتر سید محمود رضوانی معاون بهداشتی دانشگاه در جمع دبیران و مربیان آموزش و پرورش استان با بیان اینکه سرطان پستان جزو پنج سرطان شایع کشور است، اظهار کرد: از سال 96، سرطان پستان جزو رتبه های نخست عوامل مرگ و میر در کل جمعیت استان است و متاسفانه هر 24 ساعت، سه زن گیلانی به این بیماری مبتلا می شوند.
وی افزود؛  ابتلا به سرطان علاوه بر فرد بیمار، خانواده وی را نیز درگیر می کند و  عواقب جسمی و روحی، آسیب های اقتصادی و اجتماعی بسیاری نیز به همراه می آورد.
 دکتر رضوانی با تاکید بر اهمیت خودمراقبتی در پیشگیری از ابتلا به سرطان پستان ،گفت؛  بانوان باید بیاموزند که بهترین راه برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری، خودمراقبتی و خودآزمایی صحیح پستان و تشخیص زودهنگام سرطان پستان است.
 معاون بهداشتی دانشگاه در ادامه با اشاره به حفظ وزن متعادل، پرهیز ار مصرف غذاهای سرخ کرده و کنسرو شده، مصرف بیشتر میوه و سبزیجات، فعالیت ورزشی کافی و مناسب به مدت 150 دقیقه در هفته و همچنین، پرهیز از استعمال دخانیات و مصرف الکل را در پیشگیری از ابتلا به سرطان پستان موثر دانست .
سپس ، زهرا یعقوب نژاد مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری گیلان نیز با اشاره به آمار ابتلا به سرطان پستان در زنان گیلانی، آگاهی بخشی در خصوص تاثیر خودمراقبتی و آموزش در پیشگیری از ابتلا به این بیماری را یک اولویت در استان برشمرد و گفت؛  یک زن سالم در هر جایگاهی که است می تواند ایفای نقش کند و در صورتی که سلامت آن مخدوش شود، خانواده و جامعه هم دچار خسران می شود.
وی تصریح کرد: زن سالم می تواند خانواده و جامعه  سالم را شکل دهد بنابراین، پیش از هر چیزی باید با آگاهی نسبت به سلامت خود و خودمراقبتی از ابتلا به بیماری از جمله سرطان پستان پیشگیری کند.
یعقوب نژاد تاکید کرد: حوزه  زنان دولت چهاردهم در صدد است موانع موجود برای ارتقای سطح آموزش زنان را با همفکری بیشتر از میان بردارد و به همین منظور   همزمان با ماه اکتبر که ماه آگاهی بخشی درخصوص سرطان پستان در تمام دنیا است، برنامه های متنوعی از جمله این همایش مورد توجه قرار گرفته است.
در ادامه  دکتر لیلا شکرگزار استادیار دانشگاه، متخصص و جراح عمومی نیز علائم سرطان پستان را تشریح کرد و خودمراقبتی بانوان در پیشگیری از ابتلا به سرطان پستان خواستار شد و نحوه چگونگی خودآزمایی صحیح پستان را به بانوان حاضر توضیح داد.
در پایان ، دکتر سهیلا خدادادی- متخصص تغذیه و رژیم درمانی نیز در این کارگاه آموزشی با اشاره به تاثیر وزن مناسب در پیشگیری از بروز سرطان به ویژه سرطان پستان، نقش معلمان در آموزش دانش آموزان در ممانعت از بروز چاقی را بسیار مهم دانست و تاثیر تغذیه  درست در پیشگیری از بروز سرطان پستان را تشریح کرد.
انتهای پیام/

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.