به گزارش پایگاه خبری اندیشه تازه ؛ در راستای تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، یک کارگاه غیرمجاز و فاقد شرایط بهداشتی تولید همبرگر در شهرستان رشت شناسایی و با حکم مراجع ذیصلاح پلمب شد.
این اقدام با همکاری بازرسان بهداشت محیط و تعزیرات حکومتی انجام گرفت و طی آن، بیش از ۳۵۰ کیلوگرم گوشت همبرگر آماده که بدون رعایت ضوابط بهداشتی تولید شده بود، توقیف و برای رسیدگی قانونی به مراجع ذیربط تحویل داده شد.
مسئولان مرکز بهداشت شهرستان رشت با تأکید بر لزوم رعایت استانداردهای بهداشتی در تولید و عرضه مواد غذایی، اعلام کردند برخورد با متخلفان در این حوزه با جدیت ادامه خواهد داشت تا سلامت شهروندان حفظ شود.
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه