حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. 5 رجب 1447 Wednesday, 24 December , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 4277 تعداد نوشته های امروز : 7 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 113×
تعصب مردم گیلان بر اشپل ماهی سفید
۰۳ دی ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۲
شناسه : 29966
1
اشپل شور ماهی سفید اهمیت بالایی در سفره مردم گیلان دارد
پ
پ

اشپل ماهی سفید، پس از شور شدن و فرآوری با قیمت بالاتر از یک ماهی سفید به فروش می رسد، مردم گیلان روی اشپل شور ماهی سفید تعصب خاصی دارند و گاهی در گیلان ماهی سفید ماده خریداری می شود تا از اشپل آن ذخیره شود تا بتوان از آن برای فرآیند شور کردن استفاده کرد، شایان ذکر است دو روش برلی شور کردن اشپل متداول است که روش خوش طعم و ذائقه پسند، شور کردن اشپل در شکم ماهی سفید است و روش شور کردن اشپل بیرون از ماهی سفید که به روش شو. کردن در آب است. اشپل از چاشنی های پلوکباب محلی گیلان است که به همراه زیتون پرورده، باقلی مازندرانی خیس، ماست چکیده و دلار، پیاز خام، کره، سماق، فلفل،‌نارنج، دوغ محلی، گوجه کبابی، مغز گردو، برنج محلی دودی و کباب دوش، فیله و راسته، فلفل سبز و … سرو می شود.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.