حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. 14 جماد أول 1446 Friday, 15 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 2866 تعداد نوشته های امروز : 1 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 2×
اختتامیه دهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان ایران، در گیلان برگزار شد
۰۷ آبان ۱۴۰۰ - ۰:۱۹
شناسه : 5651
10
مرحله استانی دهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان ایران، با معرفی تیم منتخب و تیم اخلاق به کار خود پایان داد.
ارسال توسط :
پ
پ

به گزارش پایگاه خبری اندیشه روز ؛ در این مراسم که با حضور جمعی از مسئولین فرهنگی و دانشگاهی استان برگزار شد، از تیم های اول و دوم و تیم اخلاق مسابقات با اهدای لوح تقدیر و جوایز ارزنده از طرف مجتمع گردشگری اقامتی شب نشین متل قو، تجلیل شد.
تیم “میرزاکوچک” بعنوان تیم نخست و تیم “سها” بعنوان تیم دوم و همچنین تیم “کلام” بعنوان تیم اخلاق این دوره از مسابقات معرفی شدند.

مسکنی، معاون پشتیبانی جهاد دانشگاهی گیلان، ضمن تشکر از عوامل برگزار کننده مسابقات، در این مراسم گفت: همه ما می دانیم که دانش یکی از قوی ترین ابزارها برای عزت یک ملت است و تفاوت نمی کند که هرفرد در چه دانشی متخصص باشد. ولی افرادی که فن بیان و تکنیک های مناظره را می آموزند، در حقیقت لبه ی دانش خود را تیزتر می کنند. در آینده خواهیم دید کسانی که به این ابزار مجهز می شوند بسیار توانمندتر هستند.

همچنین حجازی، معاون فرهنگی دانشگاه پیام نور استان گیلان، بیان کرد: دانشگاه پیام نور مفتخر است که توانسته در کنار جهاد دانشگاهی گیلان، دو دوره میزبان برگزاری مسابقات مناظره دانشجویی در گیلان باشد و ان شالله این روند ادامه دار بشود.
وی افزود: مناظرات دانشجویی و کرسی های آزاداندیشی جزو معقولات مهم و ارزشمند فرهنگی کشور است ومقام معظم رهبری به این دو معقوله ارزشمند توجه ویژه ای دارند و در دیدارهای سالیانه با دانشجویان بر این دو امر تاکید می کنند.

سیده فاطمه شفیعی، سرپرست معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی استان گیلان ابراز کرد: دیگر بار همت دانشجویان این دیار سرسبز به بار نشست تا فرصت یادگیری دوباره در آینه گفت و گو رقم بخورد و دهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران در یاد و خاطر جامعه دانشگاهی گیلان زمین به یادگار بماند.
وی افزود: از عواملی که پرداختن به یادگیری فنون و شیوه های مناظره را ضروری می کند، مسئله ارتباط فرهنگی است. برقراری هرگونه ارتباط مخصوصا ارتباط فرهنگی مترتب بر ایجاد زمینه تضارب آرا و افکار در جامعه است. این مسئله چه در سطح یک جامعه کوچک مانند خانواده و چه در سطح جامعه ای بزرگ تر و فرهیخته وعلمی همچون دانشگاه همواره مبتنی بر یادگیری شیوه های مناظره است. وصول به توسعه فرهنگی در جامعه به کمک جدال احسن، زمینه ی پیشبرد اهداف و توسعه ی ابعاد مختلف را فراهم می کند.

فاطمه فدایی، دبیر اجرایی این دوره از مسابقات گفت: در این دوره از مسابقات، تیم های شرکت کننده شامل دانشجویانی از رشته های مختلف تحصیلی و مقاطع گوناگون (از کارشناسی تا دکترا) بوده اند.
وی ادامه داد: مناظره يكی از مهم ترین و مؤثرترین شيوه های ارتباط كلامی برای بيان ديدگاه ها و باورها و از بهترین فنون و راهکارهای دستیابی به واقعیتها و کشف حقایق است.
گام نهادن در وادى مناظره، نيازمند داشتن تحمل زياد، سعة صدر فراوان، دانش لازم، ديدگاه وسيع و منطق قوى در برابر نظرات ديگران است، زيرا هيچ كس نمى تواند جز با منطق و برهان، ديدگاه خود را بر ديگرى بقبولاند.
موضوع مناظره بسیار گسترده است، لذا ممكن است امور اجتماعی، علمی، عقيدتی، اخلاقی، سياسی، اقتصادی، هنری، ورزشی، فردی، بین المللی و … را در بر داشته باشد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.