به گزارش پایگاه خبری اندیشه تازه ؛ دکتر هادی حق شناس کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از شهرستان بندر انزلی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه رسانه رکن چهارم دموکراسی است، اظهار داشت : اگر در ایران رسانههای آزاد به معنای واقعی فرصت کار پیدا میکردند بسیاری از آسیبهای اجتماعی و بیاعتمادیها از بین میرفت یا حداقل کاهش شدید پیدا میکرد.
وی اضافه کرد : رسانهها کم خرجترین نهاد نقد عملکردها و بی توقعترین سربازان این عرصه هستند و از طرف دیگر رسانهها چون به معنای واقعی در میدان حضور دارند با مسائل و مطالبات مردم آشنایی داشته و با ارزانترین شیوه و ابزار به اطلاع مردم میرسانند.
وی مشکلات شهرستان بندرانزلی را برشمرد و گفت : وضعیت تالاب بین المللی انزلی یکی از مهمترین دغدغه های مردم انزلی است. در حال حاضرمحیط زیست دغدغه همگان است و این در حالیست که در ۴۰ سال پیش حفاظت از محیط زیست و جلوگیری از تخریب آن فقط دغدغه سازمانهای مردم نهاد بود اما امروز دغدغه همه افراد جامعه است.
حق شناس تصریح کرد : آلودگی های هوا، آب ومحیط زیست همه از دغدغه هایی است که تمامی مردم جامعه درگیر آن هستند .در تالاب انزلی ۷۰ آب بندان وجود داشت که حدود ۷۰۰ نفر از آن ارتزاق می کردند و این تالاب محل زایش ماهی های خزری در یک حوضچه ۲۰ هزار هکتاری بود که در حال حاضر به سمت نابودی پیش می رود.
مناطق آزاد در ایران کامل متولد نشدند
حق شناس در بخش دیگری از سخنان خود به وجود مناطق آزاد اشاره کرد و افزود : همه استانها تلاش می کنند تا یک نقطه از استان آنها به منطقه آزاد تبدیل شود .اگر قرار بود اولین نقطه منطقه آزاد اعلام شود باید انزلی اولین منطقه آزاد می شد چون فلسفه ایجاد منطقه آزاد این است که به مانند سرزمین اصلی همه گرفتار بروکراسی نباشند.
وی ادامه داد : اگر منطقه آزاد مشکلاتی برای بومیان خود مانند تفکیک اراضی ، انحصار وراثت و ساخت و ساز ایجاد کند مردم شیرینی مزایای منطقه آزاد را حس نکرده و نام دیگری برآن می گذارند . منطقه آزاد انزلی برای توسعه شهرستان انزلی و گیلان تاسیس شده و به عنوان یک زیر ساخت و امکان بالقوه برای استان تلقی می شود.
حق شناس با بیان اینکه مناطق آزاد ساختار مستقلی دارد ، گفت : مدیرعامل یک منطقه آزاد در تراز یک استاندار است و اختیارات مدیر عامل منطقه آزاد قابل مقایسه با سایر مدیران نیست . بی ثباتی در مدیریت منطقه آزاد سمی برای آن سازمان است . تمامی سیاست های پولی ، مالی و مالیاتی مناطق آزاد مستقل از سرزمین اصلی است . از سوی دیگر سیاست های پولی و ارزی و مالی مستقل از سرزمین اصلی است و از این ظرفیت هم استفاده نشد
وی ادامه داد :منطقه آزاد انزلی مسیری برای ارتباط کریدور شمال جنوب است که دو دهه پیش ایجاد آن در سن پطرزبورگ امضا شده بود . اگر حجم زیادی از کشتی ها به بندر ورود کنند با ورود این حجم بار زنجیره درآمدزایی به بندر می آید ،رونق بندر یعنی رونق و توسعه زیرساختهای همچون کشتیرانی، حمل و نقل، گردشگری،هتلینگ و بیمه ها و شرکت های بین المللی .
وی خاطر نشان کرد : تنها منطقه ای که در مناطق آزاد کشور در خصوص راهبرد خودش یعنی گردشگری موفق عمل کرد منطقه آزاد کیش بود.مناطق آزاد متناسب با ظرفیت های خود خوب عمل نکردند و متهم به قاچاق کالا و محل واردات هستند .
انزلی زیرساختهای فرهنگی ندارد
هادی حق شناس در بخش دیگری از صحبت های خود به نبود امکانات و زیر ساخت های فرهنگی در شهرستان انزلی اشاره کرد و گفت : بندرانزلی هنرمندان سرشناسی در داخل و خارج کشور دارد .پیش از انقلاب انزلی ۶ سینما داشت و امروزه نه تنها سینمایی اضافه نشد بلکه ۵ سینما نیز از بین رفت و این بدین معنی است که ۸۰ درصد سخت افزار فرهنگی از بین رفته و هنرمندانی جایی برای تمرین و عرضه استعداد خود ندارند
وی افزود : در دور اول نمایندگی اینجانب، سینما هلال احمر بازسازی شد ،مجتمع فرهنگ و ارشاد اسلامی انزلی ۱۴ سال نیمه کاره مانده بود که ساخته شد و در آن مقطع این سالن و ساختمان جوابگوی هنرمندان بود اما امروز چنین نیست.
مساله تورم پیچیده نیست
حق شناس در ادامه با بیان اینکه بشر با تکیه بر دانش و عقل و تجربه همه مشکلات را حل می کند ، اظهار کرد : همین عقل بشر امروز در بسیاری از کشورها معضلات را حل کرده است و سوال اینکه چرا در ایران حل نمی شود ؟ پاسخ روشن است : مجلس مقصر است !
وی تصریح کرد : دولت اگر کم بیاورد قرض نمی گیرد بلکه به سراغ بانک مرکزی می رود و پول چاپ می کند و چاپ پول یعنی تورم.آیا معادل چاپ پول تولید ایجاد شده است؟
در دو و نیم سال گذشته رشد اقتصادی ما حدود ۵ درصد بوده یعنی تولید در این مدت دو برابر نشده ولی حجم تولید پول دو برابر شده و مصوبات مجلس باعث این امر شده و از سوی دیگر سیاست های پولی نیز باعث ایجاد تورم شده است.
عدم تحقق شعارهای نمایندگان مجلس موجب سردی مردم نسبت به انتخابات است
حق شناس گفت : باید تحلیل شود که چرا شور انتخاباتی اتفاق نیفتاده است ؟ چون زمان هایی که شور انتخابات رخ می داد مطالبات مردم پاسخ داده شده بود اما اکنون انتظار شورانتخاباتی با توجه به اینکه مجلس حاضر انتظارات مردم را برآورده نکرده است ، انتظار بیهوده ای است ..مردم پای صندوق می آیند که انتظاراتشان برآورده شود
وی تاکید کرد : دو فرد در مراسم تحلیف در دولت جمهوری اسلامی سوگند یاد می کنند یکی رئیس جمهور و دیگری نمایندگان مجلس ، قسم یاد می کنند تا از منافع مردم در ابعاد مختلف دفاع کنند و این یعنی نماینده وکیل مردم است نه وکیل دولت ! البته زمانی یک نماینده می تواند وکیل دولت باشد که برنامه هایش در راستای تامین منافع ملت باشد.
مجلس یازدهم با شعار حل مسئله مسکن و اشتغال ومعیشت مردم و روابط سیاسی بر سرکار آمد و آیا حل شد ؟من به عنوان معترض این عملکرد خودرا کاندیدا کردم و اگر مانند نمایندگان دوره یازدهمعمل شود باز هم دوره بعد مشارکت کمتر خواهد شد.
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه