به گزارش پایگاه خبری اندیشه تازه؛ صالح محمدی اظهار کرد: این تغییر کاربریهای غیرمجاز طی پنج ماه گذشته در شهرستانهای آستارا، آستانهاشرفیه، املش، بندرانزلی، خمام، رشت، رضوانشهر، رودبار، رودسر، سیاهکل، شفت، صومعهسرا، تالش، فومن، لاهیجان، لنگرود و ماسال شناسایی شدهاست.
وی بیان کرد: بیشترین تغییر کاربریها در رشت با ۱۶۷ مورد، لنگرود ۱۳۸، تالش ۱۱۹، صومعهسرا ۱۱۱، ماسال ۱۰۰ و فومن ۹۱ مورد ثبت شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان اضافه کرد: در این مدت ۲۳۰ مورد تغییر کاربری زمینهای کشاورزی در دست اقدام و مورد بررسی قرار گرفت و تاکنون نیز ۶۴ مورد از احکام قلع و قمع نیز اجرا شدهاست.
وی اظهار کرد: از مجموع تغییر کاربریهای شناسایی شده برای ۱۳۰ مورد، تبصره یک ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری زمینهای زراعی و باغی اجرا شد؛ طبق این تبصره اگر مرتکب پس از اعلام جهاد کشاورزی به اقدام خود ادامه دهد، نیروی انتظامی موظف است بر اساس درخواست جهاد کشاورزی از ادامه کار مرتکب جلوگیری کند.
محمدی بیان کرد: همچنین برای ۲۲۲ مورد تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری زمینهای زراعی و باغی اجرا شد و بر اساس آن ماموران جهاد کشاورزی با حضور نماینده دادسرا یا دادگاه ضمن تنظیم صورتجلسه نسبت به قلع و قمع بنا و مستحدثات اقدام و وضعیت زمین را به حالت اولیه برمیگردانند.
وی با بیان اینکه گشتهای یگان حفاظت امور اراضی در سطح گیلان فعال بوده و با گشت مستمر و به منظور جلوگیری از تغییر کاربریهای غیرمجاز زمین با متخلفان برخورد قانونی می کنند؛ افزود: سامانه ارتباط مردمی ۱۳۱ ویژه حفاظت از زمینهای کشاورزی با هدف ایجاد ارتباط مردم برای اطلاعرسانی؛ پیشگیری و برخورد با ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی زراعی و باغی آماده دریافت گزارشهای مردمی است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان اظهار کرد: همچنین سامانه ۱۵۰۴ و تلفن ۳۲۶۶۷۵۰۶ یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان به صورت شبانهروزی آماده برخورد با متصرفان و سودجویان در عرصههای ملی و هرگونه دخل و تصرف بر اراضی ملی و مراتع است.
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه