به گزارش پایگاه خبری اندیشه تازه ؛ روهام قلیچی گفت: برای نخستین بار هم زمان با برگزاری نمایشگاه، سلسله مسابقات گرند پریکس شامل مسابقه حافظه چشایی چای، آشپزی و میکسولوژی نیز در حاشیه رویداد مذکور برگزار گردید.
وی تصریح کرد: کارگاه های آموزشی با عناوین “شیمی عصاره گیری چای” ، “احساس و ادراک در تجربه حسی” ، “آشنایی با پروتکل جدید ارزیابی قهوه تخصصی” در دو بخش تئوری و عملی و “آشنایی با پروتکل جدید ارزیابی قهوه تخصصی” از دیگر رویدادهایی بود که با حضور اساتید و فعالان این عرصه، در نمایشگاه مذکور برگزار شد.
وی همچنین گفت: در نمایشگاه مذکور، حضور مسئولان ارشد استانی و مدیریت شهری، بویژه استاندار محترم گیلان و نیز میهمانان خارجی از جمله سفرای تعدادی از کشورهای خارجی و نمایندگان برخی نهادهای بین المللی خصوصا یونسکو و اکو چشمگیر و بی سابقه بوده است؛ ضمن اینکه این برنامه با استقبال و حضور کم سابقه شهروندان محترم و فعالان حوزه های صنفی مرتبط با نمایشگاه نیز همراه بود.
قلیچی در ادامه افزود: این نمایشگاه در راستای معرفی ظرفیتهای شهر رشت به عنوان اولین شهر خلاق خوراک شناسی در سازمان جهانی یونسکو و در آستانه فرا رسیدن روز رشت، با حضور ۸۰ مجموعه تولیدی و صنفی مرتبط با صنعت خوراک از سراسر کشور بویژه استان گیلان دایر گردید.
مجری نخستین نمایشگاه کافه، رستوران و صنایع وابسته استان گیلان همچنین از رونمایی و ایجاد اولین آکادمی بین المللی خوراک شناسی ایران در رشت با مشارکت و همکاری سوئیس پریمیوم اجوکیشن که از معتبرترین گروه های آموزشی حوزه خوراکشناسی در جهان می باشد، در جریان نمایشگاه مذکور خبر داد و گفت: این نمایشگاه با همکاری مجموعه اسپادینو، شهرداری و شورای اسلامی شهر رشت، سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری رشت، اتحادیه رستوران داران و اتحادیه کافی شاپ داران رشت برگزار گردید.
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه